PR CUAET
-
Підскажіть будь ласка чи хтось відміняв чергу на Едмонтон аби записатись на Торонто чи Оттаву Якщо так, то як це можна зробити? Писала декілька листів на офіційну пошту, але відповідь так і не отримала
-
Крім того на початку року різко (вдвічі) виріс орієнтовний час очікування
-
Не варто орієнтуватись на друзів чи ще когось. Кожна аплікація індивідуальна, попадає до різних офіцерів.
-
Знайомі подалися в грудні і в лютому отримали eligibility. Тому і питаю
-
t.me/prcuaet/117/450262 Для орієнтиру
-
Напишіть, будь ласка, скільки зараз коштує дитячий visitor record. Хто подавався нещодавно
-
Edmonton
-
Прочитайте особисті повідомлення.
-
Як ви це бачите? Не можу зрозуміти?
-
Почитайте в особистих
-
О, це вже щось) В мене 11 жовтня подача.
-
Подача 24 февраля 2025 … без решения
-
Підкажіть будь ласка, чи можна подати driving cource у податках?
-
Як тоді вийти щ черги в Торонто і стати на Оттаву
-
Есть ли тут ребята которые подались в районе 20-27 февраля и получили решение я по продлению WP? Спасибо)
-
Та знаю, та все одно сподіваюся на диво, бо як і багатьом дуже все треба 😂😂
-
Добрий день, Підскажіть будь ласка як краще поступити. В листопаді 2024 року подався на BC PNP, чекаю на номінацію. Сьогодні мене підвищили з координатора будівельних проектів до проект менеджера. НОК залишився той самий 70010. Змінилась тільки зарплатня та назва позиції. Чи треба відправити лист з цією інформацією в IRCC та PNP для оновлення особистої інформації?
-
User Вероника has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Так, квитанції за інтернет можуть бути враховані як витрати для фрілансерів, якщо інтернет використовується для роботи. Однак ці витрати зазвичай потрібно пропорційно розподілити між особистим і робочим використанням. Щодо проїзних, витрати на громадський транспорт для доїзду на роботу або школу дитини не є податковими відрахуваннями для більшості працівників. Однак, якщо ви самозайнята особа (self-employed) і транспортні витрати безпосередньо пов’язані з бізнесом (наприклад, зустрічі з клієнтами, поїздки на робочі об’єкти), тоді їх можна включити як витрати. Рекомендується зберігати всі квитанції та проконсультуватися з бухгалтером для точного визначення, що можна списати.
-
Технічно : рекомендується повідомляти PNP про будь-які зміни в роботі, особливо якщо змінилася зарплата або посада. Практично : Якщо НОК не змінився - не обовʼязково повідомляти ЗП у вигляді median + не була вимогою номінації?
12 Jan 2024, 17:45
464202/467314
3 minutes ago