PR CUAET
-
Зрозумів, дуже дякую Марія!
-
Доброго вечора, поділіться будьласка контактами якщо знаєте нотаріуса, який може завірити копії дипломів про освіту!
-
Звісно , спробуйте їм написати ,якщо в нього все гаразд з документами то чому мають не прийняти
-
В чоловіка був слот , але його відмінили того тижня бо сайт глючив , стоїть в е черзі
-
Так чого незнає , на мою думку це що вони мені написали в принципі норм , так я це зберегла в разі чого щоб показати потом
-
Хто може порекомендувати імміграційного консультанта або адвоката в Альберті? Ситуація така: я пропрацював рік на одній роботі, але роботодавець відмовляється підписувати Employment Declaration Form. Тепер знайшов нову роботу, і тут обіцяють допомогти з подачею заявки. Хотів би дізнатися, чи зарахується мій попередній досвід для подачі на номінацію. Буду вдячний за будь-які поради! В особисті якщо можна Дякую
-
Так, десь в обідню пору було, бо на роботі як раз обідала. Я протягом дня там завжди по всім консульствам бігаю🙈 Вже набридло, однак, що поробиш.....
-
Судячи з хронології PR портал 2 від 90 до 120 днів зараз
-
Вам за відновлення втраченого документу треба буде заплатити 30 доларів. Ось тут по посиланню як подати заявку www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/application-verification-status-replacement-immigration-document.html
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка чи може мій чоловік, який має гостьову візу в Канаду отримати дозвіл на роботу в Канаді? Я його дружина і я маю візу CUAET та відкритий дозвіл на роботу в Канаді. Якщо він може отримати робочий дозвіл то він це може отримати в аеропорту одразу після прибуття в перший аеропорт Канади чи потрібно буде подавати заявку онлайн будучи всередині Канади?