PR CUAET
-
Андрей, это уже в порядке вещей что вы невпопад отвечаете, но скажите к чему это? Вы в моем сообщении о том что не понятно в каком порядке офицер рассматривает аппликации увидели неблагодарность или жалобу? Вы очень странный мужчина. t.me/prcuaet/1783/528334
-
Так по закону вони не мали права вам видати паспорт без цієї довідки. Можливо ви оформляли іі коли реєстрували дитину в Рагсі?
-
Я зверталася. Це якщо ви робите перший паспорт.
-
Так, щоб зробити паспорт ,потрібно довідка про набуття дитини громадянства України, я її робила, все легко і просто, інструкція є на сайті посольства, потратила приблизно 90 доларів
-
Більш за все мене зворушило те що Оттава робить без довідки інші Консульства України теж роблять без неї але тільки Едионтон робить лише з довідкою !!!
-
Мабуть так воно повинно бути але я навіть не знаю як вона виглядає , тому що ніхто не питав мене про нееї.
-
Вони дали список документів які потрібно з (апостелями )і сказали що вони не роблять а повторно роблять витяг з реєстру.
-
А для чого вам апостиль. Ви звертаєтесь в посольство, вони іі вам видають
-
Друзья, подскажите пожалуйста, сегодня получил приглашение на биометрию. Подавал на пр вместе с сыном который живет в Польше . Вопрос следующий; сын может по этому письму пройти биометрию или нет. Если да то как это технически сделать в Польше ? Заранее благодарен ! Слава Украине !
-
Зате поводжу себе послідовно. Я не кажу спочатку іншим чекайте, а потім де мої портали ))))) Але дуже цікаво було за Вами спостерігати
-
Це за постелями така ціна ?
-
Не буду сперечатися. Хто забажає той побачить. Грати в софістіку не має бажання зараз.