PR CUAET
-
Більш за все мене зворушило те що Оттава робить без довідки інші Консульства України теж роблять без неї але тільки Едионтон робить лише з довідкою !!!
-
Мабуть так воно повинно бути але я навіть не знаю як вона виглядає , тому що ніхто не питав мене про нееї.
-
Вони дали список документів які потрібно з (апостелями )і сказали що вони не роблять а повторно роблять витяг з реєстру.
-
А для чого вам апостиль. Ви звертаєтесь в посольство, вони іі вам видають
-
Друзья, подскажите пожалуйста, сегодня получил приглашение на биометрию. Подавал на пр вместе с сыном который живет в Польше . Вопрос следующий; сын может по этому письму пройти биометрию или нет. Если да то как это технически сделать в Польше ? Заранее благодарен ! Слава Украине !
-
Зате поводжу себе послідовно. Я не кажу спочатку іншим чекайте, а потім де мої портали ))))) Але дуже цікаво було за Вами спостерігати
-
Це за постелями така ціна ?
-
Не буду сперечатися. Хто забажає той побачить. Грати в софістіку не має бажання зараз.
-
За який термін зараз отримується новий паспорт. Подавалися в Оттаві на початку березня
-
Ні дочка народилася в Европі так всі документи робила в Україні. Це було 8 років тому
-
Я подав податкову декларацію (мав т4 та т5) і оплатив суму нарахованих податків тиждень назад , але тепер отримав ще т3, що робити в такому випадку? Чи потрібно це також включати?
-
Єдине що не врахувала ціни за конверти
-
1. Я говорил о ждать и о быть благодарным стране, которая буквально просто так дает пмж 2. Я не спрашивал где мои порталы, а высказал мнение о том, что не совсем понятна логика и последовательность рассмотрения аппликаций. 3. Буквально сразу же я ответил иммиграционному адвокату в чате, что понимаю о занятости и приоритетах и ничего не останется кроме как ждать. Вопросы: Почему вы считаете что я непоследователен в своих суждениях, если мои слова тогда и сейчас идентичны? Почему вы как модератор разводите спам и флуд, вам скучно или это провалившаяся попытка троллинга?