PR CUAET
-
Ні дочка народилася в Европі так всі документи робила в Україні. Це було 8 років тому
-
Я подав податкову декларацію (мав т4 та т5) і оплатив суму нарахованих податків тиждень назад , але тепер отримав ще т3, що робити в такому випадку? Чи потрібно це також включати?
-
Єдине що не врахувала ціни за конверти
-
1. Я говорил о ждать и о быть благодарным стране, которая буквально просто так дает пмж 2. Я не спрашивал где мои порталы, а высказал мнение о том, что не совсем понятна логика и последовательность рассмотрения аппликаций. 3. Буквально сразу же я ответил иммиграционному адвокату в чате, что понимаю о занятости и приоритетах и ничего не останется кроме как ждать. Вопросы: Почему вы считаете что я непоследователен в своих суждениях, если мои слова тогда и сейчас идентичны? Почему вы как модератор разводите спам и флуд, вам скучно или это провалившаяся попытка троллинга?
-
Так, апостиль коштує 10 доларів. Дитина народжена в Канаді? Як робила я, свідоцтво про народження ( повна версія) відправила на апостиль ,на сайті є посилання як відправити на апостиль в альберті . Відправила на апостиль, потім коли прийшов сертифікат з апостилем, дала його на переклад, там мені зробили все під ключ, апостиль на переклад, сам переклад і завірений нотаріально, це коштувало 80 доларів. Потім ці документи віднести в консульсьство, і податися на громадянство, чекала 2 тижні ( хоча вони казали що очікування місяць) ,без попереднього запису Ось силка edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/diyi-z-pitan-gromadyanstva/nabuttya-gromadyanstva-za-narodzhennyam
-
М-да...
-
Тоді не знаю як у вашому випадку, але дійсно це дивно ,що якщо уже були паспорти в дитини, вимагати цю довідку. Хотя знайома в Україні казала що в неї вимагали також цю довідку в Україні при подачі на другий паспорт🤷♀
-
Ясно, дякую вам за відповідь * Доречі, мене агент запитала "where, on back of passport or piece of letter?", - я здивована зненацька сказала на паспорт і вийшла,, потім повернулась і попросила - переклеїли. От і подумала що може треба кудись щось заповнити.
-
Добрий день, скажіть будь ласка хто подавав UHT 2900 форму у податкову, якщо ви ще не маєте канадського громадянства чи permanent residency. UHT 2900 - це окрема форма, яка заповнюється окремо від податкової декларації і відправляється у податкову у паперовому вигляді або онлайн. Може є бухгалтер тут який підкаже. Дякую
-
Добрий день, скажіть будь ласка хто подавав UHT 2900 форму у податкову, якщо ви ще не маєте канадського громадянства чи permanent residency. UHT 2900 - це окрема форма, яка заповнюється окремо від податкової декларації і відправляється у податкову у паперовому вигляді або онлайн. Може є бухгалтер тут який підкаже. Дякую
-
запрошення на біометрію повинно прийти на кожного. в Польщі також можна здати біо. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/biometrics/where-to-give.html
-
Не буде у вас ніякої відмови, подавайтесь поки квоти ще є
-
Я працюю асистентом фармацевта в Саскатуні 37,5 годин на тиждень.