PR CUAET
-
Не буде у вас ніякої відмови, подавайтесь поки квоти ще є
-
Я працюю асистентом фармацевта в Саскатуні 37,5 годин на тиждень.
-
Це як, за певним teer? За teer я чула щодо подачі на PR, але не на ВП. Це яким чином?
-
Ааа, ну да, у меня время Киев стоит.
-
Привет! Я работаю в Thornhill Employment Hub, государственном учреждении, которое бесплатно помогает с трудоустройством, написанием резюме и подготовкой к интервью. Мы являемся частью Employment Ontario. В Даунтауне Торонто открывается украинский ресторан, и сейчас идет набор сотрудников. Мы организовываем job fair по адресу 83 Yonge Street, M5C 1S8, где вы сможете познакомиться с работодателем и пройти отбор. регистрируйтесь по ссылке на Eventbrite www.eventbrite.ca/e/hiring-event-sous-chefs-waitstaff-bartenders-hostesses-more-tickets-1289726991149?aff=oddtdtcreator Также прикрепляю флаер с подробностями. Не забудьте взять с собой резюме!
-
Хтось на імʼя Міхайло? Та краще вже він ніж ви з вашою "удачею" на гуманітарну :)
-
Доброго вечора! У мене питання щодо «довідки від психолога». Зараз бачу, що всім, хто подається по гуманітарній програмі адвокати та консультанти кажуть брати цю «довідку», але в мене сумніви щодо такої вже необхідності, якщо до цього нічого не було. Мені здається це як «висосати з пальця» щось цією довідкою. Чи не буде це зараз, навпаки, мінусом, коли всі подають ці довідки. Просто ціни +- 500$ за неї.
-
А чому поганий птср ?
-
Ніхто цю довідку не подає, були поодинокі випадкі та й все, вже рік ніхто такую рекомендацію не дає, ця довідка майже немає сенсу але може зашкодити якщо вам птср поставятт
-
Мова не про дітей. І тому я і кажу - не біжить діагностувати у себе птср, з цією "справкою" наробите собі лиха. Краще нічого не робити
-
Вибачаюсь, не бачила. Але діти не винні у цьому, про дорослих я згідна, але як лікар скажу: всі хто був на момент початку війни в Україні його мають в тій чи іншій формі. А що були відмови у цьому випадку, дякую за відповідь
-
Тому що тут не потрібні хворі з ПТСРом, це вже обговорювали тут. Така людина може бути небезпечна для суспільства