Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t742059631T Offline
    t742059631T Offline
    Tati
    wrote on last edited by
    Мій чоловік це робив нещодавно, але не онлайн, він в Києві.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Сповіщення про отримання платежу за подачу на PR зазвичай надходить на електронну пошту або в онлайн-кабінет залежно від того, через який канал здійснено платіж. Проте в деяких випадках процес підтвердження може зайняти декілька днів, зокрема через вихідні дні або затримки в обробці транзакцій. Якщо ви не отримали жодного підтвердження, рекомендую перевірити: - Статус платіжної операції в вашому онлайн-кабінеті. - Перевірити папку “Спам” в електронній пошті. Якщо платіж був здійснений через офіційний портал IRCC або інший канадський урядовий сайт, затримки можуть бути звичайними, але підтвердження зазвичай надходить протягом кількох робочих днів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t974431078T Offline
    t974431078T Offline
    Анастасия anastasia_ole
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, підкажіть будь ласка не вдається зареєструватися в cra, помилка 019 декларація прийнята, чоловіку вже повернули кошти, в cra звонила нічим не допомогли В рядку line 15000 пише помилку І ще одне питання, якщо декларація подана , бухгалтер автоматично подає на виплати gst чи потрібно самому подавати заявку? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    В мене теж доньці 18, але ще треба довчитися (не добирає кредитів). Хоч і є новий ворк перміт ще майже на 3 роки, але ми все одно її подали на стаді перміт. На сайті IRCC багато пишуть про те, що для minor child для школи необов'язково, але я ніде не знайшла офіційної інформації щодо тих, кому вже є 18 і ще вчаться у школі. Тож подалися й чекаємо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Галя
    wrote on last edited by
    Дякую вам Марія.Ми якраз оплачували PR fee через офіційний сайт. З кредитки суму зняло.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    N
    wrote on last edited by
    Так само
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    М С
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, я self-employed , чи можна списати чеки за покупку в Україні матеріалів для роботи , якщо оплата була не канадською картою а українською? Якщо так , то тоді треба в декларації показувати звідки гроші на укр карті? Як це зробити, якщо я їх тут обмінювала( знайома мені грн на карту а я їй долари готівкою?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    wrote on last edited by
    Це НЕ є обовʼязковою вимогою Н&С, і «висмоктувати з пальця» нічого не треба. Якщо в вас немає причин для отримання подібного роду «фактору» (ментальна стабільність тощо) - не отримуйте. Люди намагаються посилити свій кейс різними факторами, залежно від ситуації. Це лише 1 з них
    1 Reply Last reply
    0
  • t994832636T Offline
    t994832636T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    СЕС не було з 5 лютого аж.
    1 Reply Last reply
    0
  • t629211922T Offline
    t629211922T Offline
    Svitlana Nikitenko
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, підкажіть будь ласка, чоловік подав на паспорт , але вже місяць статус - дані відправлено на перевірку .Третій паспорт здав у консульстві , інших не має. В чому може бути причина затримки.
    1 Reply Last reply
    0
  • t728448251T Offline
    t728448251T Offline
    @Natali
    wrote on last edited by
    Доброї ночі) Не можу знайти свою заявку в Gskey, все ввела, пише що щось на вірно, або її немає… може глюк Може в когось було.. ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    wrote on last edited by
    Пряма - так, були лише ПНП & категорія Скоріш на це вплинула реструктуризація ЕЕ. Можливо вони «збирають» більший пул для ширшої вибірки, наразі важко сказати напевно
    1 Reply Last reply
    0
  • t386213619T Offline
    t386213619T Offline
    Olena Lykhvar
    wrote on last edited by
    Хочу поділитися з вами важливою порадою: не варто платити за написання резюме! У Канаді існує багато державних центрів зайнятості, які допомагають з написанням резюме абсолютно безкоштовно. Вони також можуть проконсультувати щодо ринку праці, підготувати вас до співбесіди та підказати, як виділитися серед кандидатів. Якщо вам потрібна допомога у пошуку роботи чи створенні професійного резюме, звертайтеся до державних організацій, таких як Thornhill Employment Hub, де вам допоможуть без жодних оплат. www.thornhillhub.com
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valeria
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка - знаю, що після отримання замовлення нового work permit, треба оновлювати сін номер. Чи можна це зробити онлайн, чи обовʼязково їхати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    Автоматично у вас нічого не буде. Відправте форму. Коли дзвоните в CRA скажіть що ви заблокували вхід в аккаунт. Вони вас врятують
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    wrote on last edited by
    Підтвердження може надходити з деяким запізненням через вихідні або обробку транзакцій. Списані кошти не завжди показник, що транзакція завершена. Якщо сповіщення не надійшло протягом кількох робочих днів, рекомендую перевірити ваш онлайн-кабінет на офіційному сайті IRCC для оновлень щодо статусу оплати. Якщо не знайдете підтвердження, зверніться до служби підтримки IRCC для уточнення ситуації - дзвінок буде швидше ніж форма.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5161719405T Offline
    t5161719405T Offline
    Dmytro Seneyko
    wrote on last edited by
    Вечір добрий. Підскажіть будь ласка, продовжив дітям закордоні паспорти ( дітям 10 та 12 років), процедура на продовження SP така сама як і на звичайний паспорт чи є якісь додаткові нюанси?
    1 Reply Last reply
    0
  • t636275823T Offline
    t636275823T Offline
    Yevheniia
    wrote on last edited by
    Я стою в черзі на Едмонтон, хтось знає, як "черга" працює? Якщо зараз є слоти на вересень, їх зловлять, а я і далі в черзі?🤯
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Галя
    wrote on last edited by
    Сердечно дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline