PR CUAET
-
Питання в тому яка ваша мета. Якщо ви зробили собі WP про запас і зараз не в Канаді - живіть і не забивайте голову. Якщо ви закриваєте питання і повертаєтесь будувати свій шлях до канадського громадянства - сплата податків та подання звітності посилять ваш кейс
-
чула про таку тенденцію, що зразу (початок дії програми) багато кого схвалювали по гуманітарній программі, то зараз вже не так і багато відмов. Якщо відмова то це вже важко доказати зворотньо що ти гідний кандидат іншої програми, бо на гуманітарну треба такий плачевний лист писати, щоб розчулити офіцера.
-
Якщо людина не проходила військову службу, кафедру, альтернативну та не має військового квитка - в неї має бути довідка в якій має бути чорним по білому написано «не служив». Відсутність - це прогалина яку потрібно буде пояснити щоб офіцер мав повну картину вашого military service background
-
Добрий день, чи може хто будь ласка підказати, якщо є і Study Permit, і Work Permit, то який статус вказувати в аплікації? Study permit дійсний тільки для high school, я так розумію, якщо я вже не навчаюся, треба вказувати Worker?
-
Доброго дня , намагаюсь подати заявку на візу донці ( закінчився строк дії паспорту , новий паспорт + новий візітор рекорд вже зробила ) Та чомусь дає на вибір заповнювати аплікацію тільки на візітор рекорд а не на аплікацію для візи , що роблю не так ? Підкажіть будь ласка 🫶
-
Ясно. Тоді я не так зрозуміла. Або той хто на ютубі розповідав не так зрозумів. Дякую.
-
Підкажіть, будь ласка, якщо перерва 6 міс 11 днів, то потрібно починати все з початку?
-
Вибачте але я не знайшов. Підкажіть як ви робили оплату за консульство збори? На сайті пише що оплатити 40 канадських доларів але як немає інформації. Те що там пише через глобал то гугл не знаходить такого. Дякую
-
Мають впустити без проблем. Але на наступні подачі треба буде відбитки (їх треба з 14ти років зазвичай). Максимум це можуть попросити відбитки на самому кордоні.
-
Ірина Дякую.
-
Також, за бажанням можете записатися на консультацію, і тоді можемо разом порахувати ваші бали детально, саме під вашу ситуацію. І відповідно подивитися чи є реалістичні шанси їх підняти, якщо їх недостатньо
-
Я вам двічі писав що є в закрепі лінк. Там навіть написано на якій сторінці є інформація про бали.
-
Дякую
-
Грубо так. Бо показати 12 місяців за останні 18 з такою паузою вже не вийде. Треба буде свіжий рік
-
На скріні все правильно
-
IELTS можна перездавати по частинах. Але я не зрозуміла як це в Канаді зробити, правда, не дуже старалася
-
В мене з суботи не працює (
-
Ну якщо строго говорити це не перміт. Хоча перміти і візитор рекодр це тодного класу документи. Просто перміти від слова дозволяти, вони крім права перебування дають ще якісь додаткові права. Але це вже чисто семантика
-
Візітор рекод як і перміти це один з статусних документів. Просто це статус який не дає додаткових прав (робота/навчання). Проте для дітей він підходить, бо їх право вчитися в школі іде не від їх перміту, а від комбінації статусу батьків, та легального (будь-якогосо) статусу в дітей.
-
В загальному і не мали б подовжувати на 3 нові роки. Це як на мене випадкове явище, яке зараз чомусь стається частіше ніж мало б бути. Тому хоча технічно нічого вам не забороняє подаватися на новий ВП хоть кожного дня, рано чи пізно можна отримати відмову.
12 Jan 2024, 17:45
46440/431642
36 minutes ago