PR CUAET
-
В моєї дитини є така довідка і коли нам її видавали ( не Канада), то наголосили, що це найважливіший документ дитини, бо без неї не можна буде ніякі документи отримувати навіть не зважаючи на те, що нам видали укр свідоцтво про народження і закордонний паспорт.
-
То не так працює. Заявки не розглядають в порядку черги.
-
Это вытяг с резерв+ или дии?? Если дия - вы не сможете слот себе поймать, чтобы сделать паспорт. Система не пропустит через Обериг. А если это резерв+ - пробуйте поймать слот. Если на 3 из 4 шаге вас пустит проверка - значит и паспорт сделают с 90% вероятностью.
-
Йо маю питання. Хочу отримати пасспорт новий але в мене в пезерв плюс отримав таку довідку
-
Да, вот таким способ я уже подтверждала за 30 дней до записи на прием . А вот за 7 дней такого подтверждения не пришло… вот и не знаю , что делать . В любом случае, спасибо что ответили.
-
А є десь група, хто засабмітив аплікацію на PR в лютому (NOT EE) цього року, чи це ще дуже рано таку групу чекати в WhatsApp?
-
Я через резерв + Але нічого що в мене «Порушення правил військового обліку»?
-
Привіт, а чи хтось знає якщо заказав Паспорт ще раз Укрпошту і оплатив до Торонто, коли можна відслідковувати Укрпошту бо наразі не є в системі?
-
Запрошують завжди більше ніж в результаті дадуть номінацію. Хтось роботу по дорозі втратить, хтось поїде, комусь документи виявляться поганими і т.д.
-
Якщо хтось отримав паспорт з таким попередженням то попрошу хочаб лайкнути або написати в особисті
-
Та я не знаю. Поки чекаю слоти
-
Добрий день, буду вдячна за відповідь , можливо у когось була подібна ситуація. Мій чоловік знаходиться в Канаді 2 роки по візі CUAET open work permit і буде подаватись на PR, а я знаходжусь в Україні та не маю візи до Канади ( ніколи не подавалась , та не маю відмов у візах) чи зможемо ми через програму « Воззʼєднання сімʼї» отримати візу для мого приїзду ? Одружились ми 07.03.25 в Україні через Дію-шлюб онлайн- свідоцтво про одруження засвідчене апостилем .