PR CUAET
-
В Оттаві я теж спочатку отримала цю довідку, чекала 30 днів і потім подавала на паспорт
-
Всем привет, скажите пожалуйста какие есть новости на счет оформления заг. паспорта для мужчины, что нужно иметь и что лучше не делать, буду благодарен за ответ. Спасибо
-
Брехня , взяти два сорти на одну і ту ж послугу одна людина не може, система пише одразу що у вас вже є такий слот, єдине ви його можете змінити.
-
Бачу слоти вле не можу взяти.. чому?
-
Роздруковане ото несла у Оттаві, дзвонила і питала , відповіли що тільки друковане , друкувала у Волмарті , усе підійшло
-
Добрый вечер, слышал ли кто-то про дедлайн для рассмотрения заявки? Якобы у офицеров есть определенное время чтоб одобрить или отклонить заявку. Говорят что иммиграционные консультанты в курсе этого дедлайна и пишут (куда-то🤷♀️) свои возмущения если рассмотрение сильно затянулось.
-
Це стосується і дітей які народилися в Україні. Моя знайома родила дітей в Маріуполі і вона теж не має цих довідок і тепер не може зробити паспорт дитині
-
Якщо я в Торонто.. і зловлю на Оттаву.. мене там приймуть? І друге питання.. о котрій годині хвилині і на якій секунді є той шанс зловити ?
-
Це тільки для дорослих? Бо мені дитині треба, показує, що немає слотів в Едмонтоні.