PR CUAET
-
Писати і писати до всіх. Це не сервіс а *голодні ігри*.
-
Підкажіть, будь ласка,: прийшов час подавати дитині на продовження візітор рекордс. Хочу встигнути до 31.03 (хоча наче і подовжили). Є два питання: 1. Скільки це коштує? Так само як і для дорослого 255$? 2. Зустрічала на сайтах поради подавати не на візітор рекорд, а вже на стаді перміт. Сину 11 років. Заїзджали у січні 2024 по програмі CUAET. Порадьте чи поділіться власним досвідом. Буду вдячна.
-
Це точно, що їм все рівно. Вони каву п‘ють и не поспішають, час йде, гроші платять за години, а не за кількість прийнятих людей.
-
Так, я вже також як робила дітям надивилася як жінки з маленькими дітьми просто у відчаї плачуть кричать, посилають а вони зі спокійним лицем дивляться і нічого не роблять -просто йдіть ловіть слот
-
Тобто вам показало Сервіс недоступний і ви чекали нічого далі не тиснули, чи вам одразу показало що зловили?
-
Сервіс недоступний.
-
Все для людей.
-
Не виходить.. пише спробуйте пізніше 🫠
-
Їм все рівно чи сиділи ви би чи лежали. Їм всерівно. Там люди і плакали і матюкалися бо злість бере . Їм просто напросто фіолетово.
-
Торонто. Може у когось буде можливість забрати
-
Нічим це просто зверхнє ставлення до людей ,мають нас нізащо
-
А я б посиділа день подивилась скільки людей вони приймають.Чим вони там такі зайняті, що не можуть розпланувати місяць. Просто сиділа б і дивилась.
-
Я перестала натискати з 58:00, чекала 1:57 і нажала рівно один раз в 59:57:00 і чекала . Доречі коли я раніше клікаоа багато разів - видавало червоне вікно з помилками . А цього разу коікнула раз і не було помилок .
-
Я сама до них ходила і нічого з того не вийшло. Вони як завжди скажуть ми нічого незнаємо все на сайті ми не маємо нічого до слотів.
-
У вас так зразу показувало?в мене всі сині крім двох були
-
Дякую вам за підказки. Успіху)
-
Ок, Дякую спробую я натискала в 00 не вийшло
-
Це навіть не в тому можливо цілий день не цілий. Вони нікому не хочуть навіть на маленькі уступки піти. Люди деколи з далека приїжають а вони їм допобачення і все. Маю на увазі що ніколи не чуда випадків щоб помогли чи постаралися хоча би….
-
Час був вибраний
-
Скажіть будь-ласка ви в 57 секунд натискали 2 кнопки час та підтвердити. Чи час вже був вибраний і одну натискали підтвердження
12 Jan 2024, 17:45
464599/473288
8 minutes ago