PR CUAET
-
Нічим це просто зверхнє ставлення до людей ,мають нас нізащо
-
А я б посиділа день подивилась скільки людей вони приймають.Чим вони там такі зайняті, що не можуть розпланувати місяць. Просто сиділа б і дивилась.
-
Я перестала натискати з 58:00, чекала 1:57 і нажала рівно один раз в 59:57:00 і чекала . Доречі коли я раніше клікаоа багато разів - видавало червоне вікно з помилками . А цього разу коікнула раз і не було помилок .
-
Я сама до них ходила і нічого з того не вийшло. Вони як завжди скажуть ми нічого незнаємо все на сайті ми не маємо нічого до слотів.
-
У вас так зразу показувало?в мене всі сині крім двох були
-
Дякую вам за підказки. Успіху)
-
Ок, Дякую спробую я натискала в 00 не вийшло
-
Це навіть не в тому можливо цілий день не цілий. Вони нікому не хочуть навіть на маленькі уступки піти. Люди деколи з далека приїжають а вони їм допобачення і все. Маю на увазі що ніколи не чуда випадків щоб помогли чи постаралися хоча би….
-
Час був вибраний
-
Скажіть будь-ласка ви в 57 секунд натискали 2 кнопки час та підтвердити. Чи час вже був вибраний і одну натискали підтвердження
-
Їм треба цілий день працювати від ранку до вечора а не по пів дня
-
Я ніколи не чула щоб хтось з тих працівників хоч постарався сказати типу ми постараємося вам помогти. Можливо звільниться час чи ми якось десь вас можливо поставимо на якийсь час. Ні, такого немає!!!! Там дівчата взагалі незнаю як туди попали. Вони чесно кмжучи самі незнають правил і так далі. Завжди все звертають прочитайте на сайті там все пише. А самі ноль
-
Був сервіс недоступний , чекала - нажала і одразу видало що зловила
-
Не засмучуйтесь, хто не зловив. Можливо саме на 10 вересня вам не треба той слот. Вам буде найліпший! Всі отримають слот саме в потрібний час⚡️
-
Слоти виставляють щоденно чи в окремо визначені дні?
-
Дякую велике.
-
Я з 00.56 нажимала і пох…
-
Вже вище писали, бажаю отримати всім PR або громадянство Канади, швидше ніж український паспорт. Добраніч.
-
З неділі по четвер виставляють.
-
В мене до сих пір висить сайт
12 Jan 2024, 17:45
464609/467035
21 minutes ago