PR CUAET
-
А я б посиділа день подивилась скільки людей вони приймають.Чим вони там такі зайняті, що не можуть розпланувати місяць. Просто сиділа б і дивилась.
-
У вас так зразу показувало?в мене всі сині крім двох були
-
Їм треба цілий день працювати від ранку до вечора а не по пів дня
-
Я ніколи не чула щоб хтось з тих працівників хоч постарався сказати типу ми постараємося вам помогти. Можливо звільниться час чи ми якось десь вас можливо поставимо на якийсь час. Ні, такого немає!!!! Там дівчата взагалі незнаю як туди попали. Вони чесно кмжучи самі незнають правил і так далі. Завжди все звертають прочитайте на сайті там все пише. А самі ноль
-
Слоти виставляють щоденно чи в окремо визначені дні?
-
Дякую велике.
-
Я з 00.56 нажимала і пох…
-
Вже вище писали, бажаю отримати всім PR або громадянство Канади, швидше ніж український паспорт. Добраніч.
-
В мене до сих пір висить сайт
-
Був в Едмонтоні 4 рази. Всі працюють. Черга завжди. Іноді йдуть на зустріч і приймають на один слот кількох дітей. Проблема яка є зі слотами не залежить від консульства. Не вони програму писали і не вони технічна підтримка. Так, є проблема - людський фактор - віце консул вважає себе богом і придумує різні правила, за які в Україні втратив би роботу. Резюмую: емоції які ви скидаєте в чат не допомагають учасникам... Тримайтеся! Бажаю всім отримати слоти і найголовніше податися і отримати паспорт!