PR CUAET
-
Їм треба цілий день працювати від ранку до вечора а не по пів дня
-
Я ніколи не чула щоб хтось з тих працівників хоч постарався сказати типу ми постараємося вам помогти. Можливо звільниться час чи ми якось десь вас можливо поставимо на якийсь час. Ні, такого немає!!!! Там дівчата взагалі незнаю як туди попали. Вони чесно кмжучи самі незнають правил і так далі. Завжди все звертають прочитайте на сайті там все пише. А самі ноль
-
Слоти виставляють щоденно чи в окремо визначені дні?
-
Дякую велике.
-
Я з 00.56 нажимала і пох…
-
Вже вище писали, бажаю отримати всім PR або громадянство Канади, швидше ніж український паспорт. Добраніч.
-
В мене до сих пір висить сайт
-
Був в Едмонтоні 4 рази. Всі працюють. Черга завжди. Іноді йдуть на зустріч і приймають на один слот кількох дітей. Проблема яка є зі слотами не залежить від консульства. Не вони програму писали і не вони технічна підтримка. Так, є проблема - людський фактор - віце консул вважає себе богом і придумує різні правила, за які в Україні втратив би роботу. Резюмую: емоції які ви скидаєте в чат не допомагають учасникам... Тримайтеся! Бажаю всім отримати слоти і найголовніше податися і отримати паспорт!
-
Вони і так працюють. Чи ви думаєте? Що їх робота полягає тільки в прийомі документів?
-
Дякую за відповідь
-
Це неправда. Мою знайому записали , оскільки вона не могла ні дію зробити, ні моно відкрити , були протерміновані документи. В посольстві я бачила як приймали людей на один слот для всієї сім’ї. Я бачила як дівчина 17 річна прийшла зі слотом на білий паспорт замість звичайного і її прийняли. Я бачила як приїхав чоловік 3 групи інвалідності і йому видали документи, хоча видача давно закінчилась. Якщо ви не знаєте, то це не означає , що ви праві. Бо переважно люди не пишуть , коли їм зробили добре, а ось негативні коментарі писати люблять.
-
Вечір добрий. Підскажіть будь ласка, продовжив дітям закордоні паспорти ( дітям 10 та 12 років), процедура на продовження SP така сама як і на звичайний паспорт чи є якісь додаткові нюанси? І яка вартість подачі на Віз.Пер і СП для дітей ?
-
Що ж робити з тим слотом, що висить на 16:40 у Торонто, але забрати неможливо? Йти спати й завтра ще раз пробувати чи чекати?