PR CUAET
-
Дякую за відповідь
-
Це неправда. Мою знайому записали , оскільки вона не могла ні дію зробити, ні моно відкрити , були протерміновані документи. В посольстві я бачила як приймали людей на один слот для всієї сім’ї. Я бачила як дівчина 17 річна прийшла зі слотом на білий паспорт замість звичайного і її прийняли. Я бачила як приїхав чоловік 3 групи інвалідності і йому видали документи, хоча видача давно закінчилась. Якщо ви не знаєте, то це не означає , що ви праві. Бо переважно люди не пишуть , коли їм зробили добре, а ось негативні коментарі писати люблять.
-
Вечір добрий. Підскажіть будь ласка, продовжив дітям закордоні паспорти ( дітям 10 та 12 років), процедура на продовження SP така сама як і на звичайний паспорт чи є якісь додаткові нюанси? І яка вартість подачі на Віз.Пер і СП для дітей ?
-
Що ж робити з тим слотом, що висить на 16:40 у Торонто, але забрати неможливо? Йти спати й завтра ще раз пробувати чи чекати?
-
Враховуючи таку кількість українців в Канаді прийом документів повинен і бути цілий день або збільшити кількість працівників для більшого їх прийому за день
-
І не мрійте. Оттава вишле паспорт до дому, а в Торонто треба було б знов летіти по паспорт
-
Технічний збій - то одне. Проблема в тому, що тих 12 слотів на день явно недостатньо - вихід збільшити години роботи та кількість працівників.
-
-
В посольстві винні, що збій?