PR CUAET
-
Давайте подивимося правді в очі : якщо б люди слідкували за своїми документами і продовжували вчасно, то такого коллапсу би не було. Окрім прийому документів на паспорт , вони мають інші послуги і на це також потрібен час, і опрацювати документи також час потрібен. Добре говорити, коли ти не знаєш кухню зсередини.
-
Можна а, але краще їм написати про зміну
-
Ось уявіть що ви продавець і люди кричать, що продавців не достатньо і звинувачують вас і пропонують вам працювати понаднормово . Ви винні чи начальство, яке нічого не робить для покращення ситуації? Працівники консульства - це ті самі маленькі пішаки , які нічого не вирішують
-
У мене була схожа ситуація, але з декларацією. СЕО, яка підписувала декларацію, звільнилась. На роботі мені зробили нову з актуальною інформацією і я завантажила цей документ через особистий кабінет. Статус моєї заявки був Submitted (подавалась у червні).
-
Організація нормальної роботи це справа керівництва. Посла, консула чи МЗС і тд. Працівники повинні лише продуктивно працювати і залишатися людяними. Україна ж цивілізована країна, а те що відбувається зі слотами це знущання.
-
Тому що в Канаду приїхало багато людей з протермінованими документами. А в Європі є багато місць , де зробити паспорт+ близько до України.
-
Натиснув в 59 секунд і вийшло Оттаву зловити
-
Хтось виїжджав за межі Канади з подовженим паспортом? Це реально? Європа впускає з подовженим паспортом? Бо я вже не маю надії на ці слоти Третій місяць кожного дня проходжу цей квест
-
В США також пускали з протермінованими паспортами? В США більше посольств
-
Це їм повезло, коли я була, я в кабінет на 5 год пізніше зайшла, вже давно був кінець робочого дня , а після мене ще були люди. Багато людей ловлять слоти, не відміняють і не приїжджають
-
Эдмонтон дают