PR CUAET
-
User Кристина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Artem Belyavskiy has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Жодний нормальний фахівець не напише про те, що буде чи може бути. Він пише, з чим Ви звернулися, з якої причини, які проблеми, яке лікування отримали, які є результати. І офіцери це розуміють також - якою має бути довідка. Щодо прикладу вище про відмову, то там зовсім про інше, треба уважно читати справу. Людина приїхала в Канаду до війни і єдиним аргументом зробила те, що в Україні війна в якщо вона повернеться то матиме психологічні проблеми. Просто в мене історія ПТСР від червня 2022 і я знаю, які саме довідки дають нормальні ліцензовані в Канаді фахівці. І це зовсім не про "червоне світло" для ПР.
-
User Лиза has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
www.canada.ca/en/employment-social-development/services/sin/apply.html
-
User Валерия has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Вітаю.друзі Пробачте ,прошу вас побачити ,та зрозуміти 🙏🙏 Скажіть може в когось була б змога допомогти трішки продуктами будь ласка ,я залишилась поки без роботи та сама з двома дітками ,дуже тяжко 🙏 Чи може хто б зміг трішки фінансово допомогти Я була б дуже вам вдячна 🙏
-
Скаргу надіслано
-
Не вартує витрачати час на черги. Подаєтеся онлайн - до 5-10 робочих днів приходить підтвердження на емейл. А потім документ SIN присилають вам на домашню адресу. Дуже зручно.
-
Лучше получать Sin лично или онлайн? Не знаю, стоит ли ребенку ехать за SIN тратить время и деньги на проезд или заказать его онлайн (первый work permit после visitors record для подростка). Можете посоветовать, пожалуйста 🙏
-
Вітаю ! Підкажіть будь ласка , якщо прийшов лист на реєстрацію на порталі 1 , але не відповіли на нього вчасно , то відмовлять у PR ? Мржливо в когось був такий досвід ? Заздалегідь дякую за відповідь !
-
Скажіть, будь ласка, чи можна замовити сам фізичний документ PR, щоб його прислали поштою
-
Підскажіть будь ласка хочу поміняти роботу на такий самий nok. Зараз вже на федеральному рівні отримав аор отримав prearrival letter чекаю портали. Чи можу я одразу міняти роботу чи мені треба підтвердження від офіцера який розглядає мою справу. Подавався через manitoba skilled worker.
-
Підскажіть будь ласка хочу поміняти роботу на такий самий nok. Зараз вже на федеральному рівні отримав аор отримав prearrival letter чекаю портали. Чи можу я одразу міняти роботу чи мені треба підтвердження від офіцера який розглядає мою справу. Подавався через manitoba skilled worker