PR CUAET
-
Почніть вводити в поле «оформлення» і там буде перша опція (якщо для дорослого). Для дітей окремо є оформлення для дитини до 12р, окремо 12-16.
-
Народ, що ніхто так і не відписався, хто їздив по відмінених слотах? Або ніхто не їздив ?
-
User Anna has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Никто точно не может знать, мне кажется. Каждый офицер действует по разному. Просто если откажут , по приезду подадите снова…
-
Можливо ті люди на подовження паспорту саме так в живій черзі,цікаво було б знати насправді )))
-
Друзі, добрий день. Як справи з екопр? Бачу тільки одного за 7 січня. Це на один раніше від мене. Але IRCC сьогодні якось відпочиває 😴
-
Супер, спасибо! Надеюсь и у меня будет также:)
-
Ну я зрозуміла )) дякую
-
Як то кажуть: за що купила, за те і продаю)
-
Так, але тут незрозуміло що то за люди і які в них домовленості . Може, то категорії, яким положено.
-
Не нужно ничего аннулировать. По требованию программы, вы должны находится на момент подачи в Канаде, но не обязаны тут находится во время рассмотрения. Я получила апрув продления ворк пермита, находясь за границей, это ни на что не повлияло
-
Так. У неї слот був, але бачила людей в живій черзі. Приймають.
-
Дякую
-
Просто без запису люди ?
-
Сьогодні питала у знайомої, яка робила паспорт дитині в Оттаві. Сказала, що бачила людей, які без запису приїжджали. Ім робили паспорти. Я вже собі думаю, що якщо не зловлю слот, поїду так.
-
Поняла! Но при этом подача на ВП не будет мешать въезду в Канаду? На крайний случай просто отказ будет и новая переподача?
-
Можливо хтось інший дізнається чи можна в живій черзі,якщо хтось не прийшов в призначений час.раніше неможна було,може щось змінилося
-
Що робити ?
-
Маю ситуацію що за період січня по травень 2023 до того як прилетів в Канаду працював в Польщі, потім прилетів в Канаду в 2024 подав налогову декларацію в якій по помилці написав що до того як прилетів в Канаду нічого не заробив , а зараз воно окремим письмом запитали про мій дохід до прильоту в Канаду, в усіх формах на ворк перміт та на всіх документах писав що працював і вони питають якщо ви працювали то чого нічого не заробили
-
Пробували подаватись на перегляд балу на writing? якщо дійсно використовували конструкції і лексику, можливо підняли б
12 Jan 2024, 17:45
464802/467271
about a minute ago