PR CUAET
-
Я не консультант. Але напевно важливо про яку затримку йдеться мова. Якщо пару днів - це не проблема. Якщо тижні / місяці - в якийсь момент вони я думаю можуть позначити заявку як abandoned
-
Так і зробила. Дякую🫶
-
Так, просто дайте відповідь на тей лист.
-
Але вони просять підтвердження. Я не розумію як я маю підтвердити. Просто дати відповідь? На пошту . Бо там немає підтвердження кнопки чи щось таке
-
Тільки підтвердіть присутність, щоб вони не віддали ваш слот
-
Друзі, я замовила ноутси, показує що навіть не почали criminality check, хоча biometric completed ще 15 січня. Офіс Windsor та Winnipeg - це такий офіс глючний чи що ?
-
Доброго дня. Ви може перейти за посиланням, закріпленому зверху, та вибрати тип вирішення вашого питання. Тут як раз варіанти не за всі гроші світу!
-
Значить почнуть пізніше.. Всі етапи окремо розглядаються
-
Дякую! Але нічого ще не почато навіть, ні Security ні Criminality хочу Eligibility completed
-
якщо на секьюріті щось підозріле, то відправляють на comprehensive check
-
звичайно
-
Скажіть будь ласка чи security завжди обов’язково?
-
кріміналіті розглядають після біометрії
-
Лови окремо) Дивись на вересень Оттаву, там реальніше зловити. Плюс, я завжди перевіряю абсолютно всі місяці та всі консульства, бо буває, що хтось не підтвердив або відмінив, то є шанс взяти слот на більш ранній термін
-
Подача 1/04/24, AOR/ запит на біометрію 18/03/25 Ontario
-
Жодного підтвердження не надходило
-
О колега!) вітаю вас! Ви з Торонто? Тут такі бали важко набрати 🫣
-
А ты готовился до самого экзамена? Я сдавала 16го, результатов пока что нет Но на спикинге и письме полнейшую фигню писала и говорила, лишь бы не молчать В итоге на последней картинке (нетепичная ситуация) тупо молчала, потому что картинка попалась максимально тупой, я бы и на русском ее не описала
-
Як довго чекали?
-
Привіт усім! Скажіть, будь ласка, чи це правильна заява щоб оформити доставку паспорта DHL поштою? Я щось заплуталась у цих заявах 😟
12 Jan 2024, 17:45
464892/466027
3 minutes ago