PR CUAET
-
Ми в Оттаві
-
Я якраз хотіла також це уточнити? Який резерв? Що вони мають на увазі?
-
Доброго дня. Коли ви дзвонили в ircc останій раз, що вони на це кажуть?
-
Когда подавались ?
-
А що саме ви їм писали? Яка була причина? Дякую
-
Повний перелік документів на сайті на дитячий паспорт я знайшла. Цікаво чи нічого більше додатково вони не требують? Щоб я заздалегідь підготувала,можливо хтось щось підкаже щоб я все взяла наперід з собою.
-
Ми до 2019 року жили разом в Україні . Якщо шлюб з апостилем , то також буде не визнано ? Просто єдина відміність від свідоцтва про шлюб звичайного зразка — буде зазначений саме Цифровий офіс ДРАЦС , а не до прикладу Київський ДРАЦС
-
Ну так, якщо тато їде (при цьому мається в наявності мама)
-
я коли дружину подав на візу не затією формою, їй теж відмовили і я просто написав на кризисну форму, віздровнути заявку та віддати гроші. Також дзвонив на ту лінію для українців, то нам віздровнули і повернули гроші.
-
Подавати mea culpa - корекцію до декларації
-
Доброго дня. Мені відмінили слот на квітень. Підкажіть, будь ласка, чи хтось їздив по відміненим словами чи писали на електронну пошту. Які є результати.? Дякую
-
Хто подавав документи на дитячий паспорт. Підкажіть що вони мають на увазі оновленого еВОД через Резерв+ Це ж лише для чоловіків ?
-
Як швидко від білмертіі до запиту на паспорт підкажіть?
-
Pal та медицина 2 грудня, criminality in progres, security not started.
-
Дякую
-
Подавали через gckay аккаунт чи ircc портал?
-
Як self діяльность, через Т2125
-
Так, це рандом. Є ті, кому повернули просто так, як мені, є ті, хто додавав і отримав все рівно назад і такі , як ви, яким пощастило. Саме тому я і порекомендувала, на всяк випадок, подати, вдруг пощастить як вам
-
🤩 Отримали eCorp сьогодні ( 19.03), P2 - 8 січня Подача на федеральний 23.05.24 Monreal non EE AOS
-
31 травня 2024 року - на фед, AOR 16 жовтня і на цьому все (PAL та медицина 28.11.24). Я вже чекала хоч якийсь рух, але в цьому році взагалі щось …. Вінніпег та Віндсор офіс, можливо там офіцерів якраз скоротили найбільше, я вже не знаю
12 Jan 2024, 17:45
464928/467938
5 minutes ago