PR CUAET
-
17.02
-
Да,я готовился Ну как готовился,два часа в неделю с репетитором и норм Благодаря тому что готовился я и сдал этот экзамен Иначе была бы мне варежка
-
С репетитором по английскому Советую 😁 Щас напишу
-
Подача 03.04.2024 Биометрия 18.03.2025
-
Дальше остаётся только 2 варианта, либо FD, либо Comprehensive.
-
Ой, ви ще сенси тут шукаєте ?
-
Я, приміром, не подавала, бо не бачу в ній доцільності. Лікар напише, що я звернулась до нього через умовно 2 роки після приїзду в Канаду. До цього жила спокійно без птср і не зверталась за допомогою, а тут аккурат перед гуманітарною подачею пішла до лікаря) як мінімум, офіцер не зверне на довідку увагу. Як максимум, зрозуміє, що це, як і все інше в кейсі, може бути притягнуте за вуха.
-
You’re seeing the instructions to apply on paper. Most people must apply online. You can only apply on paper if you’re in 1 of the following situations: • You’re applying for a temporary resident permit (TRP) and a study or work permit. • You can’t apply online because of a disability. • There’s a problem with the online application. Знайшла що пишуть коли на папері подаватися.. у сина паспорт новий чи продовжений?
-
Будь ласка не говоріть те чого не знаєте. Люди деякі пройшли дуже важкий шлях. Втікали від окупації, рятували дітей, у когось важкі хронічні хвороби які стараються не показувати в Канаді щоб не отримати відмову і не потягнути усю сімʼю до низу. Деякі діти після того що побачили на війні нервові, кричать і пісяються по ночам навіть будучи уже дорослими. Ви правда думаєте що у цих людей так багато сил з усім прям впоратися і все підтягнути. Маючи ще часто і хвороби і стрес і вік не підходящий. Радуйтеся якщо у вас все ок, але не судіть інших. Ви не знаєте що у них вдома за закритими дверима і можливо вони роблять в десятки разів більше не маючи сил і віддаючи останнє здоровʼя з думками про краще майбутнє дітей. Будь ласка 🙏 не пишіть такого і не критикуйте. Старт у всіх був різний і можливості також. Давайте будемо добрими один до одного. Ми тут не підлітки інфантильні і докладаємо багато зусиль. Хай нам усім щастить! Усім бажаю удачі і бути милосердними до самих себе і до інших