PR CUAET
-
так візитор рекорд і візитор віза - це різне. Вам треба заповнювати аплікацію на візитор візу.
-
Щиро дякую! Почитаю як її заповнювати
-
Not applicable. Спочатку змінилось на submitted, потім - що вони reviewing від дати, коли я документи відправила, здається. От сьогодні змінилось на not applicable. Я так розумію, це значить, що минулого разу я їх задовольнила, а наступний дозапит не висилали.
-
Шановні українці провінції Ньюфаундленд та Лабрадор, Маємо для вас гарну новину. Консул Посольства України в Оттаві вирушає до вас, щоб ви могли отримати необхідні консульські послуги без необхідності відвідати Оттаву чи Торонто. Дати: 30 - 31 березня 2025 року Місце: м. Сент-Джонс (точна адреса буде повідомлена найближчим часом) Час роботи: 9:00 – 18:00 (за місцевим часом)
-
Дякую! Не підкажете яку комбінацію цифр треба використати щоб потрапити на оператора?
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка чи можна дитині зробити нову візу в новий паспорт якщо старий паспорт вже закінчився? Як саме це зробити. На порталі завжди випадає анкета на Visitor, як би я не відповіла. Дорослим випадає віза а дитині ні.
-
якщо комусь треба швидко потрапити в консульство за паспортом, можу дати контакти, ловлять слот швидко, за грошi
-
Как интересно - если зайти внутрь своей заявки на поминацию, то обновляется поле Modified. Но все остальное остается старым, и статус Сабмиттед, и дата отправки и тд.
-
через сутки в кабинете отобразится решение после письма о биометрии
-
Доброго дня. Чи є заняття для 7 рівня CLB? Також якщо хочу вивчати французьку з 0, то є у вас такі курси?
-
Доброго дня. Підкажіть будьласка професійну людину яка займається подачею візи
-
Її треба відправляти поштою або факсом
-
/ban
-
t.me/prcuaet/55035/528050
-
Вітаю Мені вдалось додзвонитись до Оттави, з приводу відміни слотів Дууууже чемно співробітник відповіла, що якщо квитки на літак до Оттави були придбані до відміни, і я можу це підтвердити, то вони мене приймуть Сподіваюсь так і буде
-
Цей номер використовувати щоб звонити ircc 18882422100?
-
Якщо є letter of introduction, тоді є шанс шо дадуть Вп на кордоні. А так ні, зараз заборонено змінювати статус із візитор на воркер всередині Канади.
-
Доброго всім дня.Скажіть будь ласка де ви знаходите консульсто в Оттаві при пошуку слотів? Томущо мені зажди видає лише такі вріанти: Едмонтон,Торонто і просто Посольство України.Буду вдячна за відповідь.
-
это для форм и слотов под документы. в анкете указыте канадский адрес и с высокой вероятностью она попадет в оттавк на рассмотрение
-
Доброго дня. Потребую інформацію🙌🏼 Якщо в людини є віза в Канаду (але жодного разу до цього не був в Канаді). Чи можна при прильоту податися на work permit? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
465046/467922
27 minutes ago