PR CUAET
-
Доброго дня. Підкажіть будьласка професійну людину яка займається подачею візи
-
Її треба відправляти поштою або факсом
-
/ban
-
t.me/prcuaet/55035/528050
-
Вітаю Мені вдалось додзвонитись до Оттави, з приводу відміни слотів Дууууже чемно співробітник відповіла, що якщо квитки на літак до Оттави були придбані до відміни, і я можу це підтвердити, то вони мене приймуть Сподіваюсь так і буде
-
Цей номер використовувати щоб звонити ircc 18882422100?
-
Якщо є letter of introduction, тоді є шанс шо дадуть Вп на кордоні. А так ні, зараз заборонено змінювати статус із візитор на воркер всередині Канади.
-
Доброго всім дня.Скажіть будь ласка де ви знаходите консульсто в Оттаві при пошуку слотів? Томущо мені зажди видає лише такі вріанти: Едмонтон,Торонто і просто Посольство України.Буду вдячна за відповідь.
-
это для форм и слотов под документы. в анкете указыте канадский адрес и с высокой вероятностью она попадет в оттавк на рассмотрение
-
Доброго дня. Потребую інформацію🙌🏼 Якщо в людини є віза в Канаду (але жодного разу до цього не був в Канаді). Чи можна при прильоту податися на work permit? Дякую
-
Так, бо Modified змінюється тільки коли ви щось "змінюєте"/натискаєте там і т.д.
-
Ну ось в мене також 8 січня, але я ще сиджу😂 вас вітаю 🎉
-
О, це ще не пробувала, дуже дякую. Це ж тільки для того щоб випала анкета? Вона ж не буде розглядатись 9 місяців як ті що не в Канаді?
-
Дізналась кому треба то після того як ввели свій uci number press 1 then 2 then 0
-
нужно в опроснике выбрать, что находитесь не в канаде. тогда дощелкаете до анкеты на визу. это такое неудобство для тех, кто с visitor record в канаде
-
Дуже за вас рада. Хай нарешті пощастить 🙏
-
На травень
-
Добрий день, а коли у вас запис?
-
Доброго дня, ви вже отримали ecorp?
-
А это, надеюсь, не сдвигает срок возможного рассмотрения заявки офицером?
12 Jan 2024, 17:45
465056/467271
2 minutes ago