PR CUAET
-
Мани ордер для эмбеси на канада пост на 40 дол
-
Так. Ми вказували дату подачі як стартову і +3 роки для закінчення. Там у них написано що вони посунуть ці обидві дати відносно дати аппруву. Так і сталось - вони нам дали нові вп в перші дні нового року і вони дійсні 3 роки від тієї дати
-
А вы им скажите для иммиграции в Канаду . Они сами все знают
-
Вот і нам так здалося, нам подовжили, нашому другу який теж подався наступного дня після нас - ні Але тут є ще такий момент - дуже багато хто заповнює 5710 невірно «по гайдам з інтернету» - і не можна бути впевненим що проблема саме в вибірковому подовженні а не у невірному щаповненні. Чи у вас є ваші клієнти саме, яким не подовжили?
-
Маю на увазі завантажили той що робили більше року тому, в липні, так?
-
А я знаю одних из Мариуполя и им отказали по гуманитарной. Они потеряли уже 1,5 года. Бывает и по экономической отказывают. И таких знают. Тут вопрос в другом. Можно пробовать по любой. Главное иметь подстраховку и быстро сориентироваться.
-
А копію собі не потрібно залишати?
-
Дякую
-
це типу чек, який ви потім вкладаєте у конверт при відправці
-
Money order можно сделать на почте (канада пост) или в любом банке
-
Да. Мне так и сказали в центре, где я сдавала, для пиар нельзя
-
А щож там за притока моде Бути? 🤔
-
А одобрили Ви маєте на увазі фактично вони отримали карти чи прийшов лист про апрувд?
-
Генеральне консульство України у м.Едмонтон Unit 327, 9707 110 St. NW Edmonton, AB, T5K 2L9 Телефони +1 (780) 425-3217 Електронна пошта gc_cae@mfa.gov.ua
-
Я ставлю у конверт витяг і форму заяви що на сайті у консульстві і чек про оплату а також конверт із зворотному напрямку вже із маркою оплачений правильно? І на цей адрес відправляю
-
Вчора це питання обговорювалося. Наші імміграційні консультанти запросили вибірку по українцям. За першу половину 23 року видано пр всього 280 по гуманітарній програмі. Ця табличка є в закрепах. Яка ситуація за другу половину 23 року поки не відомо, можливо там цифра набагато більша.
-
Дуже дякую
-
Так, наш теж був липневий
-
А вы прикрепили к докам старый пермит? И что ваш друг подавал? Возможно есть какая-то закономерность в этом
-
Поняла, спасибо.
12 Jan 2024, 17:45
46509/434758
about a minute ago