PR CUAET
-
В вас на яку годину був слот, в мене теж 26 числа на 13.00, я написала в консульство
-
Я так летіла на початку лютого. Оригінали були у дітей в Канаді, в мене тільки копії сканування. В Парижі офіцер запитав чи маю воркперміт, відповіла маю. Благо що не сказав показати. Переживала всю дорогу, поки не вийшла з летовища, тут в Калгарі.
-
❗️Remember 🔴Incorrect: I very like ice cream. 🟢Correct: I really like ice cream. Помилка в реченні "I very like ice cream" полягає в неправильному вживанні слова "very". У цьому випадку правильніше вживати слово "really", яке краще підходить для підсилення дієслова "like". Слово "very" зазвичай використовується для підсилення прикметників чи прислівників, наприклад, "very good" (дуже добре) або "very quickly" (дуже швидко). #mistakeoftheday
-
Я переходила піший кордон в Польщу.Поляки тільки запитують куди їдеш, і чи є гроші. Можуть попросити показати готівку.
-
Коли Ваша мама летить?передайте їй воркперміт. Якщо на початку квітня, я лечу 30 в Україну, можу передати вашій мамі.