PR CUAET
-
Чи хтось знає що робити, якщо не маєш місця реєстраціі в Україні?
-
В пояснені так і можете писати, що fled the war або що у вас було в Польщі (песель чи як він називається)
-
Так, можуть... У брата питали, коли перший раз летів (той лист про попередньо схвалений ВП) і ось другий раз питали при посадці у Парижі.
-
Other - тоді треба пояснення дописати, я так розумію? Писати Temporary resident?
-
Вам правильно порадила Лена. Foreign national підходить усім, хто не є громадянином або постійним резидентом.
-
Я переходила піший кордон в Польщу.Поляки тільки запитують куди їдеш, і чи є гроші. Можуть попросити показати готівку.
-
Подскажите куда отправить паспорт на вклейку визы в Канаде? Запрос пришёл, а адрес найти не могу
-
мені хочеться правильно заповнити заявку))
-
А надсилали в консульство чи посольство? Просто на їх офіційну адресу?
-
У Польщі цей статус так і називався - тимчасовий захист, із pesel
-
Я б порадила DHL. Бо в мене FedEx загубив посилку)) Але загалом вони +/- однакові і швидко доставляють. Експрес-доставка в них від 24 до 72 годин по всьому світу
-
не нужно ничего выдумывать. хотя может вам именно хочется этого. кто знает t.me/prcuaet/19036/485047
-
Всі різне радять)) Хтось так заповнював вже анкету і отримав продовження ВП?
-
Коли Ваша мама летить?передайте їй воркперміт. Якщо на початку квітня, я лечу 30 в Україну, можу передати вашій мамі.
-
Дякую
-
Я у всіх країнах і собі, й чоловіку й доньці вже по 2 рази так вказувала. Вперше - коли лише подавалися на візу КУАЕТ. І потім кожному вдруге - коли вже в минулому і в цьому році подавали на продовження. Усі отримали нові перміти.
-
Це у випадку, що аплікація в оплачена?
-
KievPereklad@gmail.com Роблять швидко, за 1-2 дні. Разів 5 замовляла у них переклади, дуже задоволена
-
Була в середині січня, цього року Платила також на місці
-
Доброго дня) скажіть будь ласка хто подавав на візу, а які після дії, після оплати куди відправлять паспорт на вклейку візи в Канаді? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
465244/467932
8 minutes ago