PR CUAET
-
[email protected] Роблять швидко, за 1-2 дні. Разів 5 замовляла у них переклади, дуже задоволена
-
Була в середині січня, цього року Платила також на місці
-
Підкажіть будь ласка чи всі в листі разом з екорп отримують таку інформацію: Important information: As per the Immigration and Refugee Protection Regulations, you have up to 180 days from the day you became a permanent resident to provide your photo and address in order for us to produce your first PR card. However, the sooner you provide us with the requested information, the sooner we will issue your PR card. Бо ми додали фото і адресу ще на етапі Р2, і зараз збирались просто очікувати карту)
-
Що ж це за перекладачі такі, які Київ перекладають як Kiev. 🤯 Якось не дуже професійно для перекладачів
-
Підкажіть будь ласка, якщо роботодавець відмовляється надати копію Т4 (оригінал направлений поштою на стару адресу і там загубився), акаунту в CRA ще не має, бо то перша декларація, чи можу я поставити ті цифри річні що є в pay stubs? Чи додати пояснення з декларацією, якщо будуть розбіжності з формою Т4?
-
non resident подають декларацію поштою або факсом
-
Ні. Я вже знайшов проблему чому не знаходило
-
Добрий день. Подавались сім’я з 4 чоловік. Отримали еліджібіліті і дозапит на мілітарі, медицину і фінанси. Які наші дії мають бути: - мілітарі форму на обох батьків (у нас пусті форми виходять) і окремі для кожного пояснення, що не служили (у нашому випадку) - завантаження ще раз медицини і окремо лист-прохання про її зарахування - пейстаби і емплоймент летер (для чоловіка) і стейтменти для мене (я на фрілансі) Все вірно? Хочеться зробити все правильно з першого разу 🫣
-
Как долго после биометрии ждали?