PR CUAET
-
% з військових облігації України оподатковуються в Канаді?
-
Така квота у Pictou County, NS
-
Така сама ситуація.Хто підкаже що робить. Дзвонив їм сьогодні , прислали форму на зміну адреси там нічого не зрозуміло, що заповнювати куди відправляти. Знайшли якийсь лінк на зміну адреси. 3 рази написало що я ввожу не правильний UCI, але він правильний. Мене заблокували. Хто що знає підкажіть будь ласка.
-
Підскажіть будь ласка перше чи друге розширення?
-
Вітаю,підкажіть будь ласка,що заповнювати в 1,2 і 4 пунктах?Не можу зрозуміти.Дякую
-
Доброго дня,скажіть будь ласка,чи можливо віддати слот ,і як це зробити, якщо так?
-
Это распространяется только на детей? Или взрослый тоже, например, может пойти в сежеп или университет?
-
Дуже дякую!
-
Верхній
-
Так це апрув. В мене два дні весілля таке. А тільки що прийшло письмо з датами воркперміта
-
А до чого тут зміна адреси? У вас що адреса змінилася?
-
Почекайте пару днів і буде оновлення. У мене 3 дня так висіло, і сьогодні прийшов апрув на візітор рекорд дитині.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка виникло таке питання при подачі декларації : чи оподатковується виплата допомоги від Сервіс Квебек за спеціальною програмою допомоги українцям? Допомога виплачувалася декілька місяців по 840 доларів. Можливо хтось стикався із заповненням таких виплат. Дякую
-
в 4 довідку зі школи
-
я только так и заполняла, потому что это универсальный нейтральный статус, кто не имеет гражданства или пр в стране
-
Можна мені
-
Ви всі документи відправляли через веб форму? І після еліджібіліті?
-
Доброго дня,скажіть будь ласка,чи можливо віддати слот ,і як це зробити, якщо так?
-
Ми все відправляли через вебформу, автоматичний лист приходив десь через тиждень, а людина відповідала впродовж місяця. Завжди, це було літо - осінь 2024
-
З'явились слоти в Едмонтон!!! Я впіймала на 03.04🥳
12 Jan 2024, 17:45
465434/467938
6 minutes ago