PR CUAET
-
С 22
-
Доброго дня Така ситуація: якщо в мене і моєї дружини скоро буде закінчуватися перміт . Мені наприклад роботодавець зробить закритий дозвіл на роботу bridging WP. Щоб залишитись ще в Канаді , бо податись на ПР ще не виходить . Моя жінка не працюю ,так як є маленька дитина . Питання : як бути з її пермітом , чи йде вона зі мною ,якщо мені роботодавець зробіть закритий дозвіл ? Якщо ні, які є шляхи для неї ? ДЯКУЮ !
-
Добрий день...прийшов дозапит на воєнну форму...сьогодні відправили(форма і LoE )чоловік не служив і документів ніяких взагалі немає (написали це у листі) ....сьогодні приходить дозапит на офіційний документ з України який пояснює чому не служив....можливості взяти такий документ в нас немає що робити в такому випадку?Дякую
-
Пiдкажiть, будь ласка, що перевiряють у дiтей на медичному оглядi для подачi на PR? I який статус отримують дiти пiсля отримання батьками PR? Наскiльки я зрозумiла, у них буде статус "утриманцiв". Менi вiд такого статусу якось не по собi. Буду вдячна за iнформацiю 😊
-
Доброго дня Така ситуація: якщо в мене і моєї дружини скоро буде закінчуватися перміт . Мені наприклад роботодавець зробить закритий дозвіл на роботу LMIA Щоб залишитись ще в Канаді , бо податись на ПР ще не виходить . Моя жінка не працюю ,так як є маленька дитина . Питання : як бути з її пермітом , чи йде вона зі мною ,якщо мені роботодавець зробіть закритий дозвіл ? Якщо ні, які є шляхи для неї ? ДЯКУЮ !
-
То просто в аплікаціях так пишеться, тому що треба показати, що вони є вашими утриманцями (як діти, так і партнер). Після вашого отримання ПР, якщо вони вже у Канаді, то разом з вами отримують пр. Якщо за кордоном то там інша процедура, отримують вже у аеропорту як я розумію
-
По тому же паспорту, мы просто подались снять ограничения и все
-
Привіт) Я дійшла до Personal History, там де писати активність за 10 років Я знайшла свій файл з інфою, що на візу подавала Там писала що я з 2019 року і галочка стоїть ongoing (дата подачі візи березень 2022) unemployed (Я тоді вирішила не вказувати ніяку не офіційну роботу) То мені в PR лише написати що я з березня 2022 і до зараз займаюсь інвестиціями і я self-employed? Чи також вказати попередній досвід роботи, навіть якщо не вказувала це при подачі на візу? Підкажіть будь ласка, Яяк це було б правильно зробити?
-
якщо навчався то в теорії можна спробувати цим і пояснити. диплом як доказ того що навчався
-
а він не служив тому що навчався чи якісь інші причини?