PR CUAET
-
Как раз может и нет. Просто если страна из 5 eyes, то у них общая база и они имеют возможность проверить, и, типа, этим активно пользуются. У меня есть подруга, которая жила и работала в Китае, шла по Атлантике и получила пиар очень быстро
-
Мені сін номер в коричневому конверті та лист на EI прийшов без проблем
-
Чи подовжував хтось OHIP по листу WP-EXT в Онтаріо?
-
Одразу пишіть провінцію. Хелс картки всі різні в різних провінціях, як і умови
-
если вы подаетесь из канады, то вы это делаете не на том портале
-
Доброго вечора .Підкажіть будь ласка , подаюся на дитину на продовження стади перміт (6 років), чи вірно вибране і що заповнювати в цих графах ?! Дякую
-
Там фото нового ВП прикласти треба
-
Ще бачу таке повідомлення …але туди я не переходжу … Чи саме туди треба переходити ?
-
не продлевают
-
Вони відкриють для бронювання о 7 ранку України. Пи Си: Якщо нічого не зміниться.
-
И с моего кабинета уже подаем на доч
-
Доброго вечора. Хтось може прокоментувати 12 слотів на 11.09.2025. Але пише, що сервіс недоступний.
-
Мені скасували як раз в той день (за 30 днів) коли чекала повідомлення про перше підтвердження. От ймовірно що людина на ту саму годину підтвердила (мабуть забукала раніше мене), а мій скасовано і лист на пошту "що по технічним причинам, бо у них був збій який дозволив зловити слоти на раніший місяць".
-
Ухты ..а на каком ? Мы в канаде да ,мы зашли в мой кабинет
-
Прийшов і моєму сину сьогодні лист, що йому треба було подавати заявку на ворк перміт в паперовій формі. Й нікого не хвилює, що до заявки був доданий валідний ще майже 10 років паспорт. Підскажіть будь ласка як запросити повернення коштів?
-
Можливо. Але я стикалася з тим, що ті, хто має сертифікат відбору Квебеку, можуть вступати на тих же умовах, що й місцеві. І немає значення, за якою програмою отримано цей сертифікат.
-
А как быть если текущий WP заканчивается. И уже 2 заявки одна с июля и вторая с февраля и обе никак не пропроцессят.
-
Дякую
-
В теорії відмов може бути і більше 🫣 Але хочеться сподіватись що федерали збільшать квоти і тоді будуть ще більше людей запрошувати 😌
-
из кабинета, из которого подача на вп внутри канады www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html
12 Jan 2024, 17:45
465601/473578
4 minutes ago