Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Мар'яна
    wrote on last edited by
    Там ми подавали у січні минулого року, при тому що візи в старому дійсні до вересня 2025. Все нормально відкрили.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Boyko
    wrote on last edited by
    Чи приймуть мене в едмонтоні якщо я зловив слот з Торонто? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sasha Canada
    wrote on last edited by
    Я думаю, що це буде, як в Оттаві га тому тижні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t629490742T Offline
    t629490742T Offline
    Kostiantyn Vyshynskyi
    wrote on last edited by
    Ааа... немає привязки до адреси проживання. Тож приймуть
    1 Reply Last reply
    0
  • t5908988272T Offline
    t5908988272T Offline
    Anna Anna
    wrote on last edited by
    Вот я снова захожу через эту ссылку ,вибрала на учебу и тд и меня опять в мой кабинет прислало и я вижу всю ту же информацию ((
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Сергей Левицкий
    wrote on last edited by
    Підскажіть будь ласка, в які дні і о котрій годині можна зловити слот в Едмонтон?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Boyko
    wrote on last edited by
    Я маю на увазі я живу в Торонто але слот зловив на едмонтон
    1 Reply Last reply
    0
  • t371974133T Offline
    t371974133T Offline
    Екатерина
    wrote on last edited by
    Так, ви праві Я думала що завтра-пʼятниця😅 Так буває коли працюєш по 6 днів😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    📉 Стратегії використання опціонів для захисту портфеля 📈 У часи нестабільності ринку багато інвесторів шукають способи мінімізувати ризики. Одним із ефективних інструментів є опціони, які дозволяють хеджувати (захищати) портфель від значних втрат. Розглянемо основні стратегії використання опціонів для зниження ризиків та захисту інвестицій. 1️⃣ Protective Put (Захисний пут) 📌 Як працює? • Ви купуєте опціон put на акцію або ETF, яку вже маєте. • Це дає право продати актив за фіксованою ціною, навіть якщо ринок обвалиться. 📌 Коли використовувати? • Якщо хочете захистити прибуток або обмежити потенційні втрати. • Наприклад, ви маєте акції Nvidia (NVDA) і боїтеся зниження ціни. Купуючи put, ви фіксуєте мінімальну ціну продажу. 📌 Мінуси: • Витрати на купівлю опціонів можуть зменшити загальну прибутковість. ⸻ 2️⃣ Covered Call (Покритий колл) 📌 Як працює? • Ви продаєте опціон call на акції, які вже маєте. • Якщо ціна не перевищує страйкову (фіксовану) вартість, ви отримуєте премію та зберігаєте актив. • Якщо ціна виросте і хтось скористається опціоном – доведеться продати акції. 📌 Коли використовувати? • Якщо вважаєте, що акція не зросте значно в короткостроковій перспективі, але хочете отримувати додатковий дохід. • Наприклад, у вас є Tesla (TSLA) за $180, і ви продаєте call на $200, отримуючи премію. 📌 Мінуси: • Якщо ціна значно виросте, ви змушені продати акції за нижчою ціною, втрачаючи потенційний прибуток. ⸻ 3️⃣ Collar Strategy (Комірець) 📌 Як працює? • Поєднує купівлю put і продаж call на той самий актив. • Put захищає від падіння, а проданий call покриває витрати на put. 📌 Коли використовувати? • Якщо ви хочете захистити актив з мінімальними витратами. • Наприклад, у вас є Apple (AAPL), ви купуєте put на нижчий рівень і продаєте call на вищий рівень. 📌 Мінуси: • Дохід обмежений, бо якщо акція значно виросте, вона буде продана за страйковою ціною call-опціону. ⸻ 4️⃣ Protective Put Spread (Пут-спред) 📌 Як працює? • Купуєте put з вищим страйком і продаєте put з нижчим страйком. • Це знижує витрати порівняно з простою купівлею put. 📌 Коли використовувати? • Якщо очікуєте помірне падіння ринку і хочете застрахуватися дешевше. • Наприклад, ви маєте SPY (ETF на S&P 500), купуєте put на $450 і продаєте put на $440. 📌 Мінуси: • Якщо ринок сильно впаде, нижній put обмежує прибуток від страхування. ⸻ Висновки ✅ Опціони – це ефективний спосіб захисту портфеля, але вони мають свої витрати та обмеження. ✅ Protective put підходить для повного захисту, covered call – для отримання додаткового доходу. ✅ Collar дозволяє балансувати між захистом і прибутковістю. Використання цих стратегій допоможе оптимізувати ризики та зберегти ваш капітал у волатильному ринку. 📌 А ви використовуєте опціони у своїй стратегії? Діліться думками в коментарях! 👇
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ellen
    wrote on last edited by
    Та хто їх знає.. Просто за логікою висновок
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ellen
    wrote on last edited by
    Пробачте, але не володію інформацією.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5908988272T Offline
    t5908988272T Offline
    Anna Anna
    wrote on last edited by
    И вот опять это я вижу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Marikita
    wrote on last edited by
    Думаєте частина вільних іде на чергу а частина в вільний доступ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tina Valenta
    wrote on last edited by
    Согласна. 17.11 подача, Elegibility в январе 2025, вчера пришел до запрос пройти медицину🤪 . Я уже смирилась, что там «свой» график и приколы
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Boyko
    wrote on last edited by
    Якщо я оновив резерв + на обліку рахуюся але є червона стрічка і пише порушення правил військового обліку чи приймають з таким чи ні ? Можливо знаєте ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ellen
    wrote on last edited by
    Ааа, зрозуміло тепер, саме та година (там було два слоти) вже була зайнята коли з'явився в доступі для нас той день. А вони виявляється ймовірно два слоти віддали на чергу. І вчора на 10 вересня теж один слот був зайнятий на після полудня.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1262086617T Offline
    t1262086617T Offline
    Liudmyla Kvartiuk
    wrote on last edited by
    Мілітарі на обох, це на чоловіка і дружину? Я гадала, что мілітарі стосується тільки чоловіків. Чи жінкам також требя щось відправляти?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5471014155T Offline
    t5471014155T Offline
    Вікторія
    wrote on last edited by
    Теж цікаво
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ellen
    wrote on last edited by
    Я кажу судячи з останнього прикладу в Оттаві, то були халявні, і ми їз з легкістю похватали - раділи що набагато раніше запис, а потім Опа!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags