PR CUAET
-
Чи приймуть мене в едмонтоні якщо я зловив слот з Торонто? Дякую
-
Я думаю, що це буде, як в Оттаві га тому тижні.
-
Ааа... немає привязки до адреси проживання. Тож приймуть
-
Підскажіть будь ласка, в які дні і о котрій годині можна зловити слот в Едмонтон?
-
Я маю на увазі я живу в Торонто але слот зловив на едмонтон
-
📉 Стратегії використання опціонів для захисту портфеля 📈 У часи нестабільності ринку багато інвесторів шукають способи мінімізувати ризики. Одним із ефективних інструментів є опціони, які дозволяють хеджувати (захищати) портфель від значних втрат. Розглянемо основні стратегії використання опціонів для зниження ризиків та захисту інвестицій. 1️⃣ Protective Put (Захисний пут) 📌 Як працює? • Ви купуєте опціон put на акцію або ETF, яку вже маєте. • Це дає право продати актив за фіксованою ціною, навіть якщо ринок обвалиться. 📌 Коли використовувати? • Якщо хочете захистити прибуток або обмежити потенційні втрати. • Наприклад, ви маєте акції Nvidia (NVDA) і боїтеся зниження ціни. Купуючи put, ви фіксуєте мінімальну ціну продажу. 📌 Мінуси: • Витрати на купівлю опціонів можуть зменшити загальну прибутковість. ⸻ 2️⃣ Covered Call (Покритий колл) 📌 Як працює? • Ви продаєте опціон call на акції, які вже маєте. • Якщо ціна не перевищує страйкову (фіксовану) вартість, ви отримуєте премію та зберігаєте актив. • Якщо ціна виросте і хтось скористається опціоном – доведеться продати акції. 📌 Коли використовувати? • Якщо вважаєте, що акція не зросте значно в короткостроковій перспективі, але хочете отримувати додатковий дохід. • Наприклад, у вас є Tesla (TSLA) за $180, і ви продаєте call на $200, отримуючи премію. 📌 Мінуси: • Якщо ціна значно виросте, ви змушені продати акції за нижчою ціною, втрачаючи потенційний прибуток. ⸻ 3️⃣ Collar Strategy (Комірець) 📌 Як працює? • Поєднує купівлю put і продаж call на той самий актив. • Put захищає від падіння, а проданий call покриває витрати на put. 📌 Коли використовувати? • Якщо ви хочете захистити актив з мінімальними витратами. • Наприклад, у вас є Apple (AAPL), ви купуєте put на нижчий рівень і продаєте call на вищий рівень. 📌 Мінуси: • Дохід обмежений, бо якщо акція значно виросте, вона буде продана за страйковою ціною call-опціону. ⸻ 4️⃣ Protective Put Spread (Пут-спред) 📌 Як працює? • Купуєте put з вищим страйком і продаєте put з нижчим страйком. • Це знижує витрати порівняно з простою купівлею put. 📌 Коли використовувати? • Якщо очікуєте помірне падіння ринку і хочете застрахуватися дешевше. • Наприклад, ви маєте SPY (ETF на S&P 500), купуєте put на $450 і продаєте put на $440. 📌 Мінуси: • Якщо ринок сильно впаде, нижній put обмежує прибуток від страхування. ⸻ Висновки ✅ Опціони – це ефективний спосіб захисту портфеля, але вони мають свої витрати та обмеження. ✅ Protective put підходить для повного захисту, covered call – для отримання додаткового доходу. ✅ Collar дозволяє балансувати між захистом і прибутковістю. Використання цих стратегій допоможе оптимізувати ризики та зберегти ваш капітал у волатильному ринку. 📌 А ви використовуєте опціони у своїй стратегії? Діліться думками в коментарях! 👇
-
Согласна. 17.11 подача, Elegibility в январе 2025, вчера пришел до запрос пройти медицину🤪 . Я уже смирилась, что там «свой» график и приколы
-
Якщо я оновив резерв + на обліку рахуюся але є червона стрічка і пише порушення правил військового обліку чи приймають з таким чи ні ? Можливо знаєте ?
-
-
Мілітарі на обох, це на чоловіка і дружину? Я гадала, что мілітарі стосується тільки чоловіків. Чи жінкам також требя щось відправляти?
-
Я не експерт в цій справі а такий же як і ви)) проие можу сказати з повідомлень в цій групі писали що все нормально приймали в Оттаві, як в Торонто і Едмонтоні я не знаю. Також бачив повідомлення з фото листа з посольства де казали що якщо чоловік зміг зареєструвався через систему то значить немає ніяких проблем з системою оберіг бо е консул перевіряє вас автоматом. Доречі це сьогодні наче було.
12 Jan 2024, 17:45
465650/467195
about a minute ago