PR CUAET
-
Підскажіть будь ласка, в які дні і о котрій годині можна зловити слот в Едмонтон?
-
Я маю на увазі я живу в Торонто але слот зловив на едмонтон
-
📉 Стратегії використання опціонів для захисту портфеля 📈 У часи нестабільності ринку багато інвесторів шукають способи мінімізувати ризики. Одним із ефективних інструментів є опціони, які дозволяють хеджувати (захищати) портфель від значних втрат. Розглянемо основні стратегії використання опціонів для зниження ризиків та захисту інвестицій. 1️⃣ Protective Put (Захисний пут) 📌 Як працює? • Ви купуєте опціон put на акцію або ETF, яку вже маєте. • Це дає право продати актив за фіксованою ціною, навіть якщо ринок обвалиться. 📌 Коли використовувати? • Якщо хочете захистити прибуток або обмежити потенційні втрати. • Наприклад, ви маєте акції Nvidia (NVDA) і боїтеся зниження ціни. Купуючи put, ви фіксуєте мінімальну ціну продажу. 📌 Мінуси: • Витрати на купівлю опціонів можуть зменшити загальну прибутковість. ⸻ 2️⃣ Covered Call (Покритий колл) 📌 Як працює? • Ви продаєте опціон call на акції, які вже маєте. • Якщо ціна не перевищує страйкову (фіксовану) вартість, ви отримуєте премію та зберігаєте актив. • Якщо ціна виросте і хтось скористається опціоном – доведеться продати акції. 📌 Коли використовувати? • Якщо вважаєте, що акція не зросте значно в короткостроковій перспективі, але хочете отримувати додатковий дохід. • Наприклад, у вас є Tesla (TSLA) за $180, і ви продаєте call на $200, отримуючи премію. 📌 Мінуси: • Якщо ціна значно виросте, ви змушені продати акції за нижчою ціною, втрачаючи потенційний прибуток. ⸻ 3️⃣ Collar Strategy (Комірець) 📌 Як працює? • Поєднує купівлю put і продаж call на той самий актив. • Put захищає від падіння, а проданий call покриває витрати на put. 📌 Коли використовувати? • Якщо ви хочете захистити актив з мінімальними витратами. • Наприклад, у вас є Apple (AAPL), ви купуєте put на нижчий рівень і продаєте call на вищий рівень. 📌 Мінуси: • Дохід обмежений, бо якщо акція значно виросте, вона буде продана за страйковою ціною call-опціону. ⸻ 4️⃣ Protective Put Spread (Пут-спред) 📌 Як працює? • Купуєте put з вищим страйком і продаєте put з нижчим страйком. • Це знижує витрати порівняно з простою купівлею put. 📌 Коли використовувати? • Якщо очікуєте помірне падіння ринку і хочете застрахуватися дешевше. • Наприклад, ви маєте SPY (ETF на S&P 500), купуєте put на $450 і продаєте put на $440. 📌 Мінуси: • Якщо ринок сильно впаде, нижній put обмежує прибуток від страхування. ⸻ Висновки ✅ Опціони – це ефективний спосіб захисту портфеля, але вони мають свої витрати та обмеження. ✅ Protective put підходить для повного захисту, covered call – для отримання додаткового доходу. ✅ Collar дозволяє балансувати між захистом і прибутковістю. Використання цих стратегій допоможе оптимізувати ризики та зберегти ваш капітал у волатильному ринку. 📌 А ви використовуєте опціони у своїй стратегії? Діліться думками в коментарях! 👇
-
Согласна. 17.11 подача, Elegibility в январе 2025, вчера пришел до запрос пройти медицину🤪 . Я уже смирилась, что там «свой» график и приколы
-
Якщо я оновив резерв + на обліку рахуюся але є червона стрічка і пише порушення правил військового обліку чи приймають з таким чи ні ? Можливо знаєте ?
-
-
Мілітарі на обох, це на чоловіка і дружину? Я гадала, что мілітарі стосується тільки чоловіків. Чи жінкам також требя щось відправляти?
-
Я не експерт в цій справі а такий же як і ви)) проие можу сказати з повідомлень в цій групі писали що все нормально приймали в Оттаві, як в Торонто і Едмонтоні я не знаю. Також бачив повідомлення з фото листа з посольства де казали що якщо чоловік зміг зареєструвався через систему то значить немає ніяких проблем з системою оберіг бо е консул перевіряє вас автоматом. Доречі це сьогодні наче було.
-
Віза закінчується в листопаді, отримала новий Ворк перміт. Як думаєте ще рано подавати? Можуть відмовити?
-
А які халявні слоти були коли людям повідміняли записи за старою системою? І люди дізналися що їх слоти згоріли і їм не жали нових? Не було тут халявних слотів, навіть ті що були на майбутнє то були нормальні слоти. Взагалі не розумію навіщо робити ліміти по датах. Он подивіться на посольство США. Так у них велика черга на прийом. Останній раз бачив пару років, але ж ти можеш спокійно забувати собі навіть через пару років і бути впевненим що тебе не кинуть. У нас же все черз .... штучний дефіцит створюють, хоча могли б забрати ліміти і люди б бронювання інакше. Я он бронював дитині на цей рік бо невпевнений чи зможу це зробити через півтора роки, коли мені це вже реально буде необхідно. Забрали ліміти по датах я б забронювати би на кінець 26 року.
12 Jan 2024, 17:45
465653/467195
about a minute ago