PR CUAET
-
Дякую
-
t.me/okimmigration2canada/4058
-
у роках. У мене було ріно 1 рік, але думаю що тоді у вашому випадку може бути 1.3
-
Я так понимаю сейчас из нашего консульства можно только почтой или по записи получить справку, а если я отправлю ее почтой а забрать хочу сама, такое возможно?
-
Додали до форми LoE в якому пояснили що він навчався а потім працював і тому документа нікого немає думаю що це не поодинокий приклад
-
А ще таке питання, досвід треба в роках чи в місяцях писати? Якщо рік і 3 місяці наприклад
-
Ого-офіційний документ. Виходячи з цієї статті воєнний квиток повинен бути навіть у тих хто не служив.
-
У вас перекладач стоїть, там dependant термін, нічого такого в ньому нема. Всі одержують ПР якщо пройдуть з вами весь процес
-
Дякую !
-
З Туреччини лише особиста присутність, тобто треба їхати у консульство
-
В запитанні не йдеться про те, що мається на увазі лише experience по aos, тож я вказала total years to the date, тобто за життя. Але тільки-тільки засабмітила заяву, тому не знаю, чи це правильно. Намагалася не додумувати більше, ніж написано в запитанні.
-
Доброго. Підкажіть, будь ласка. По Alberta Oportunity Stream. 12 month full time за 18 previous. Якщо я працював на одну й ту ж контору майже рік, але нещодавна перейшов на інший NOC, то знову починати підрахунок з місяць один й ще рік ожидати чи воно якось може бути з'єднано?
-
Можливо хтось стикався і напише ,що робити( бо я так розумію отримати з України щось подібне зараз буде проблематично і довго(
-
Це ми і зробили і по рокам розписали але все одно прийшов дозапит
-
Тут интересное о выдаче ворпермитов супругам студентов. Теперь у обычных студентов это не получится
-
Виходячи щ ситуації в Україні -такий запит,це «біда». Знаходячись тут,отримати звідти щось -дуже важко…
-
думаю зараз військомат не те що такого не видасть а ще й скаже "приходьте особисто, будемо раді бачити. самі нам поясните чому ви не служили"
-
Дякую за відповідь
-
Стандартно…
-
Дали 30 днів
12 Jan 2024, 17:45
Post 46581 of 384856
5 minutes ago