PR CUAET
-
Так, 5 місяців після PAL і зарахованої медицини. Так не хочу подавати на подовження ворк перміту, шо це страшне… мій закінчується у листопаді, а так ми темпами - доведеться… Ще і ці дзвінки, де максимальна інформація- «ну я можу сказати вам статус вашої аплікації». Пасіба, канєшна, але не от всього серця 🥸
-
Мы ждём с 26 ноября, тоже семейная заявка, никакого движения.....
-
Можливо, я ні з ким не спорю. Просто вирішила поділитись досвідом як зробив наш еміграційний консультант.
-
В Саскачевані SaskPower (електро монополіст) пропонує 4 роки стажування по EIT в тому числі рік на електростанції. Може щось подібне є в Онтаріо
-
User Виктория has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Подскажите пожалуйста, а никто не пробовал получить подтверждение диплома инженера-теплоэнергетика?
-
Згоден з вами. Колись зустрічав статтю що потрібно бути громадянство Канади по народженню.
-
4 лютого я сину на стаді перміт також подала онлайн, не знаючи про такі труднощі з TRP. Тепер хвилююсь чи йому видадуть той стаді чи ні. Хоча минулого року була заявка онлайн й видали до кінця TRP. Цього року я сподіваюсь, що видадуть на довше на підставі нового паспорту. Але після відмови у ворк перміті, я вже не знаю чого очікувати.