PR CUAET
-
вопрос был про визу, которая заканчивается в ноябре
-
Instalment account
-
Требования для обычной и атомной энергетики различаются по очевидной причине. С обычной энергетикой обычно всё проще.
-
Если вы активировали Direct Deposit, то в вашем кабинете СРА должно высветиться что-то подобное. Приведите ваш скрин in English без перевода.
-
Background check зараз Eligibility думаю уже є, по на скільки я розумію, PAL означає, що її пройдено
-
Усім привіт ділюсь з вами гарними новинами подала маму на візитор візу з України 4.02.2025, біомертрію зробили 17.02 і сьогодні прийшла відповідь на схвалення заявки і відправлення паспорту. Менше ніж 2 місяці
-
5 місяців до дозапиту
-
А вони не кажуть які етапи вже passed і на якому аплікація зараз?
-
4 лютого я сину на стаді перміт також подала онлайн, не знаючи про такі труднощі з TRP. Тепер хвилююсь чи йому видадуть той стаді чи ні. Хоча минулого року була заявка онлайн й видали до кінця TRP. Цього року я сподіваюсь, що видадуть на довше на підставі нового паспорту. Але після відмови у ворк перміті, я вже не знаю чого очікувати.
-
А сорри) не читала все) мои извинения!
-
Дякую за відповідь
-
У вас теж офіс Halifax?
-
Так я сама в шоці
-
Дякую що ділитесь. Це дає надію 🙏🏼
-
Це дуже гарна новина! Вітаю ! Можете розповісти детальніше , що додали із документів до запрошення ? Чи були у мами поїздки по світу ? Та яку кількість грошей потрібно мати на рахунку ?
-
Мені аж цікаво: а чи є зараз хоча б хтось, не обов'язково українці, хто пройшов Атлантику з нормальними строками 7-місяців? Я маю на увазі, хто подався одночасно з нами, десь у середині 2024. Чи Атлантика неофіційно фсьо?
-
Ні не розглядають
-
Можна сказати, що місяць, бо в я так розумію, що без біометріі не розглядають. Чи розглядають?
-
Так :(
-
Мені здається у всіх нормальні питання, а в мене якийсь єксклюзив..... питання до знаючих. По першу як і тут порадили написала на webform ,що головний апплікант по з'єднання родичів помер. Відповідь ніякою, прийшов лист оплатити біометрію-оплтили. В профілі були 2 квитанції-за подачу, і за біометріі. Через кілька днів пропали в профілі обидві квитанції, знову пишу, і відповідь пуста: напишіть це, і це, і ще це. Все вказано вже, що вони вживають?? А зараз ще питання як буде, як що донька головного апліканта, тобто залежна дитина завагітніла. Бойфренд ніколи ні де не значиться, що робит?, і що не робити? Дякую Дуже
12 Jan 2024, 17:45
465983/468889
less than a minute ago