PR CUAET
-
Читаю як люди хвилюються що скоро в них закінчуються перміти і тд. В мене перміт закінчився ще в серпні 2024, з липня висить заявка на ворк перміт та на перміти сім'ї , повторно подалася і заплатила в лютому -знову тиша. Медичного покриття нема з липня 2024. Добре що хоч діють працювати на , maintenance status 😜 Канада тримає в тонусі 😄, особливо нерви 😄
-
Користувача Кристина було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
User Кристина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Усім привіт! Підкажіть будь ласка стосовно перекладу документів. Мені потрібні від ATIA перекладача: - шкільний атестат + додаток - переклад печатки на довідці про несудимість - свідоцтво про народження Чи все вірно перераховано? (не враховуючи шлюбних док.) Хто вже робив переклади, ви робили усі сторінки + титульні? Стосовно перекладав, то потрібен саме ATIA, звичайний не підійде, вірно?
-
Доброго ранку. Наскільки я розумію, планується вибірка по СЕС. Тримаємо fingers crossed 🤞
-
Я коли проходила мед екзамен на куает була вагітна Клініка просто написала лист в ircc пояснювальний, що я вагітна і що мені треба більше часу щоб зробити після пологів. Я була на 7 місяці Народила і зробила рентген після в 3 місяці дитини. Претензій від ircc не було На піар зарахували ту ж саму медицину