PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, як ви робили?
-
Але, таких, хто з 2023 тут , крім наших, я на фб не бачила. Може і є, але мені не трапились
-
Саме на федеральному їх теж швидко розглядають?
-
А якщо у мене нок підходить під цю номінацію, але в самому сайті IRCC пише що не виконано. Що це може бути? Або там потрібно ще LMIA?
-
Ви хочете і ее спробувати? Ви теж подали по Атлантиці? Вибачте, я вас памʼятаю, просто усе про вас не знаю
-
в ветке продовження,тысячи раз об этом писали
-
Я створила профайл
-
Це по ошибці, це для Каті , але вона також побачить
-
Ви йдете по ее
-
Смотря куда вернуться. Не везде в Украину можно вернуться.
-
Сподіваємось, що не за горами 🤞
-
Не зовсім зрозуміла, що ви маєте на увазі
-
А є тут хтось, хто подавався не дуже давно і вже отримав номер аплікації?)
-
Я написала місяць тому, нуль відповіді. Теж попросила прискорити, бо розірвана родина вже 4 місяці
-
Що не виконано? Ні, LMIA не є обовʼязковою вимогою для системи ЕЕ. Вона лише для балів, і то до весни 2025
-
Ні, наразі я подалась на провінційну номінацію, але розглядаю різні програми, бо все йде дуже повільно для непріоритетних професій. Маю багато друзів українців, які отримували піар за різними програмами або знаходяться на різних етапах еміграційного процесу, тому слідкую і аналізую їх шляхи. Профайл ЕЕ створила, умовно, «щоб був», і щоб розуміти, в якому напрямку рухатись, якщо провінційну номінацію не отримаю. Наразі бачу перспективу у вивченні французської, бо схоже, що цей напрямок Канада у будь-якому випадку залишить
-
Дякую
-
це більше помилка офіцера. Але умови немає.
-
Но людям и отказы приходили когда они были не в стране, так что тут на свой личный риск
-
так, багато разів писали, що якщо є дійсний старий ВП, то немає умови бути в Канаді під час розгляду нового ВП
12 Jan 2024, 17:45
466055/469896
about a minute ago