PR CUAET
-
Ні, наразі я подалась на провінційну номінацію, але розглядаю різні програми, бо все йде дуже повільно для непріоритетних професій. Маю багато друзів українців, які отримували піар за різними програмами або знаходяться на різних етапах еміграційного процесу, тому слідкую і аналізую їх шляхи. Профайл ЕЕ створила, умовно, «щоб був», і щоб розуміти, в якому напрямку рухатись, якщо провінційну номінацію не отримаю. Наразі бачу перспективу у вивченні французської, бо схоже, що цей напрямок Канада у будь-якому випадку залишить
-
Дякую
-
це більше помилка офіцера. Але умови немає.
-
Но людям и отказы приходили когда они были не в стране, так что тут на свой личный риск
-
так, багато разів писали, що якщо є дійсний старий ВП, то немає умови бути в Канаді під час розгляду нового ВП
-
Листопад підходить, дякую! Маю на увазі не рік тому, бо по чату видно, що тоді десь за 2-3 місяці непріоритетні ноки номер отримували, цікаво, як зараз. Я подалась тільки місяць тому, по вашому прикладу бачу, що як мінімум місяці 3 ще до номера гуляти)
-
Дякую 🙏
-
Вважала, що ви її вже маєте 😳 тоді вдачі вам від всієї душі. Хай дійсно пощастить 🙌
-
Кто то сталкивался, можно ли изменит надпись в графе ворк пермита Employment location с одной провинции на другую или на Unknown? Подавались в одной провинции а получили в другой, теперь из-за этого проблемы(
-
Вище зразок заяви. До заяви додати передплачений зворотній конверт. Національний
-
Доречі,кому цікаво, дуже швидко прийшов паспорт Укрпоштою,я відправила до консульства заяву 03.03 і вже 18.03 паспорт прибув до консульства
-
Немає окремо програми education, це лише вибірка. ЕЕ має три програми: CEC, FSW, FSTP Категоріальні вибірки, серед яких і освіта, обирають з пулу кандидатів СЕС & FSW
-
А я і не наполягаю, я зробила, як могла. Відповіді досі немає, вже місяць
-
Що ви маєте на увазі під «не дуже давно»? Я подалась в листопаді, отримала номер тиждень тому
-
Я заповнила повністю заявку, нок 73200, і коли відправила показало, що не проходить за цією програмою тільки по одній основній, а по цій не проходить
-
Это не есть веской причиной Там есть определение требования когда они могут ускорить рассмотрение
-
Вам треба Expresspost prepaid envelope with tracking # (розмір small). Він коштує десь 24-26 доларів. Якщо працівник пошти Вас не зрозуміє, скажіть, що треба конверт, щоб отримати паспорт з іншої провінції
-
А толку від цього мало,як чекала дива так і чекаю😂Вже як 9й місяць 😂
-
Едмонтон
-
Я не думаю що номер присилають пріоритетним в першу чергу☺️Мій нок точно не в пріоритеті,але прийшов номер за два тижні.
12 Jan 2024, 17:45
466070/474652
2 days ago