PR CUAET
-
Тут теж орієнтувалась на попередні повідомлення, бо дехто писав, що за три дні чи за тиждень номер отримували з пріоритетних) Два тижні - це класно, чекаю на свій) Розумію, що номер по суті нічого не дає, але приємно якийсь апдейт отримати 😅 Усім бажаю супер швидких номінацій!
-
А дитині і такий лист не приходить приходить що заявку подано і номер справи і йдете і подовжуєте хелс карту
-
Скажіть будь ласка чи хтось знає в які години приймають документи на новий паспорт в пн та вт в Торонто? Мені взагалі нічого не показує. Мені просто потрібно орієнтуватися, бо маю ще одну зустріч в Торонто назначити і не розумію на коли. В Оттаві, до прикладу, в пн слоти після обіду, у вт до обіду. Я розумію, що потрібно ще той слот зловити, але хотілося орієнтуватися приблизно хочаб.
-
Земляк ))
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка🙏 Як заповнити цю форму? У мене син 14 років, навчався 7- 8 клас в школі, наразі 9 в коледжі..... як вказувати ці дані в Study Permit? А донька навчається в школі ( 6-8клас). Щось я зовсім заплуталась🫣
-
Может вы знает, входит ли в эти требования работа в Канадской компании с необходимостью покидать страну? Много пишут, что нельзя после порталов?
-
Емейлом
-
User Valeria has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
😀😀😀🇺🇦😀🟣😀 на тему СПОНСОРСТВО. ✨Дата та час: 23 березня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO ✅Організатор вебінару: Телеграм-чат для новоприбулих українців у Канаді http://t.me/prcuaet ✅Спікер: ліцензований міграційний консультант Богдана Степаненко-Липовик License: # R707276 Email: [email protected] 💡Опис вебінару: Розглянемо важливі аспекти, пов’язані з отриманням посвідки на проживання в Канаді через спонсорство, а також детально ознайомимося з типами спонсорських імміграційних програм: - Спонсорство чоловіка/дружини/цивільного партнера; - Спонсорство дітей; - Спонсорство батьків; - Спонсорство для одиноких людей з постійним імміграційним статусом в Канаді; - Спонсорство осиротілих родичів. ❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/UMwnNP3hV3ZRwBjP8 #спонсорство #sponsorship
-
User Лиза has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Копії паспорта не треба