PR CUAET
-
Копії паспорта не треба
-
Тут сам Бог не знає) тільки е-консул.
-
Добридень. Мене звуть Дмитро Литов, я професійний перекладач, акредитований у нотаріуса в Оттаві. Роблю переклади для жителів провінції Онтаріо. Якщо ви живете в іншому місті провінції Онтаріо — можна зробити ПДФ-файл з завіреним перекладом, який Ви зможете завантажити на сайт IRCC. Всі переклади з нотаріальним завіренням. Мови: англійська, французька, українська, російська, німецька, голландська. З 2012 року у мене робили переклади багато людей в Оттаві, а також в регіоні Кітченер-Ватерлоо. Чого я поки що не роблю: водійські права і документи для України або українського консульства (наприклад, довіреності). Але документи для канадських органів — будь ласка (різні свідоцтва, судові рішення, довідки, і взагалі досить довгі документи). Також перекладаю усно з/на вище перелічені мови у різних канадських органах влади. Пишіть [email protected] , можна також телефонувати (613) 600 3062.
-
Вище посилання на офіційну сторінку консульства України в Торонто
-
Графік прийому громадян | Генеральне консульство України в Торонто toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/grafik-prijomu-gromadyan
-
Плануєте залишитися в Канаді, але не знаєте, з чого почати? 🇨🇦 ✔ Чи підходить вам гуманітарна програма? ✔ Які програми вам доступні? ✔ Чи вистачає балів для ПМЖ? ✔ Які документи потрібні? ✔ Та інші питання… Ліцензований імміграційний консультант Маргарита Рувінська з досвідом понад 5 років допоможе розібратися з усіма нюансами та розробити покроковий план для вашого переїзду. 📅 Не відкладайте – встигніть записатися на консультацію! 📩 Запис тут: посилання #реклама #canadawithinreach
-
Плануєте залишитися в Канаді, але не знаєте, з чого почати? 🇨🇦 ✔ Чи підходить вам гуманітарна програма? ✔ Які програми вам доступні? ✔ Чи вистачає балів для ПМЖ? ✔ Які документи потрібні? ✔ Та інші питання… Ліцензований імміграційний консультант Маргарита Рувінська з досвідом понад 5 років допоможе розібратися з усіма нюансами та розробити покроковий план для вашого переїзду. 📅 Не відкладайте – встигніть записатися на консультацію! 📩 Запис тут: посилання #реклама #canadawithinreach
-
Доброго дня, чи має хтось досвід пересилки документів з Америки до Канади останнім часом? Чи приходило все без проблем? Наперед дякую за відповідь
-