PR CUAET
-
Плануєте залишитися в Канаді, але не знаєте, з чого почати? 🇨🇦 ✔ Чи підходить вам гуманітарна програма? ✔ Які програми вам доступні? ✔ Чи вистачає балів для ПМЖ? ✔ Які документи потрібні? ✔ Та інші питання… Ліцензований імміграційний консультант Маргарита Рувінська з досвідом понад 5 років допоможе розібратися з усіма нюансами та розробити покроковий план для вашого переїзду. 📅 Не відкладайте – встигніть записатися на консультацію! 📩 Запис тут: посилання #реклама #canadawithinreach
-
Альберта. Калгарі
-
Дякую Вам велике! А Ви в якій провінції?
-
Всім привіт, є ті, хто подавався на endorsement в НБ в цьому році і вже отримав сертифікат?
-
Плануєте залишитися в Канаді, але не знаєте, з чого почати? 🇨🇦 ✔ Чи підходить вам гуманітарна програма? ✔ Які програми вам доступні? ✔ Чи вистачає балів для ПМЖ? ✔ Які документи потрібні? ✔ Та інші питання… Ліцензований імміграційний консультант Маргарита Рувінська з досвідом понад 5 років допоможе розібратися з усіма нюансами та розробити покроковий план для вашого переїзду. 📅 Не відкладайте – встигніть записатися на консультацію! 📩 Запис тут: посилання #реклама #canadawithinreach
-
User Анастасия has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Знаєте, моя психолог з Канади сказала чудову річ: в імміграційних органах немає людей, там є лише чиновники. І рішення вони приймають як чиновники. Тобто чим Канаді буде вигідно зробити виняток саме для цієї людини чи родини. Я їй вірю 😊
-
Вам зробили так звіт, ніби ви маєте сплачувати податки частково в певні дати протягом року. Ось туди ваш refund і пішов
-
Тоді вам треба телефонувати в CRA
-
Друзі, звертаюся з проханням як мама, яка зараз далеко від свого сина і дуже хвилюється за нього. Мій син — військовий, служить у штабі під Сумами. Разом із чотирма побратимами вони шукають будинок або квартиру для оренди в Сумах або поблизу. Хлопці пересуваються на цивільному авто, одягаються в цивільний одяг, ніякої військової техніки чи форми. Зараз вони змушені виїжджати з місця, де жили — там стало небезпечно перебувати. Всі вони порядні, відповідальні чоловіки, гарантують вчасну оплату. А якщо у когось є будинки чи квартири, що залишилися без нагляду через виїзд за кордон, хлопці можуть доглядати за житлом, підтримувати порядок і безпеку. Я зараз знаходжуся в Канаді, серце розривається від тривоги за сина і його побратимів. Тому прошу: якщо у вас є будь-яка інформація або можливість допомогти, напишіть мені, будь ласка, в особисті повідомлення. Буду безмежно вдячна за кожен відгук!
-
😄🥹😃☹️🙃😀😍 Стратегії отримання PR у Британській Колумбії в 2025 році ОГАНІЗАТОР: Телеграм чат для новоприбулих українців у Канаді T.ME/PRCUAET ДАТА: 30 березня 2025р. 17:00 (BC) 18:00 (AB) 20:00 (ON) СПІКЕР: Ліцензований канадський імміграційний консультант Святослав Лашкевич (RCIC-IRB) [email protected] Долучайтеся до вебінару, де ви дізнаєтесь: 🔹 Пріоритетні напрямки для отримання постійного резидентства у 2025 році. 🔹 Як покращити свої шанси: корисні поради та стратегічні кроки. 🔹 Які професії обрати, щоб підвищити свої шанси на успіх. Святослав Лашкевич — досвідчений міграційний консультант, який допоміг багатьом реалізувати свої мрії про життя в Канаді. 📌 Реєстрація за посиланням: forms.gle/d3ZHEeoG14FxGe2B8 Ваш успіх починається з правильного плану!