Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1147103099T Offline
    t1147103099T Offline
    Karina
    wrote on last edited by
    Я не знаю. Але якщо раптом будете відміняти слот, напишіть будь ласка 🙏🏼 . Ловлю слот в Оттаву
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ТигрЪ
    wrote on last edited by
    А вы не знаете нельз ли это в аэропорту сделать что бы избежать ожидания в месяцы?
    1 Reply Last reply
    0
  • t2122262993T Offline
    t2122262993T Offline
    WatchDog Clone Robot
    wrote on last edited by
    User Анастасия has been kicked from the chat because this user is in spam list
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Знаєте, моя психолог з Канади сказала чудову річ: в імміграційних органах немає людей, там є лише чиновники. І рішення вони приймають як чиновники. Тобто чим Канаді буде вигідно зробити виняток саме для цієї людини чи родини. Я їй вірю 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ира
    wrote on last edited by
    Можете пожалуйста объяснить, я не поняла
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    можете попробовать в cbsa офисе в аэрпорту. результат лотерея
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana Osoblyvets
    wrote on last edited by
    Вам зробили так звіт, ніби ви маєте сплачувати податки частково в певні дати протягом року. Ось туди ваш refund і пішов
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ира
    wrote on last edited by
    Хорошо, спасибо большое за помощь
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana Osoblyvets
    wrote on last edited by
    Тоді вам треба телефонувати в CRA
    1 Reply Last reply
    0
  • t520532925T Offline
    t520532925T Offline
    Инна
    wrote on last edited by
    Друзі, звертаюся з проханням як мама, яка зараз далеко від свого сина і дуже хвилюється за нього. Мій син — військовий, служить у штабі під Сумами. Разом із чотирма побратимами вони шукають будинок або квартиру для оренди в Сумах або поблизу. Хлопці пересуваються на цивільному авто, одягаються в цивільний одяг, ніякої військової техніки чи форми. Зараз вони змушені виїжджати з місця, де жили — там стало небезпечно перебувати. Всі вони порядні, відповідальні чоловіки, гарантують вчасну оплату. А якщо у когось є будинки чи квартири, що залишилися без нагляду через виїзд за кордон, хлопці можуть доглядати за житлом, підтримувати порядок і безпеку. Я зараз знаходжуся в Канаді, серце розривається від тривоги за сина і його побратимів. Тому прошу: якщо у вас є будь-яка інформація або можливість допомогти, напишіть мені, будь ласка, в особисті повідомлення. Буду безмежно вдячна за кожен відгук!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ruslan
    wrote on last edited by
    Ну с этим 100% верно. Все может быть. Там разборка идет по бумагам и фактам. Плюс еще наше государство не дает покою.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5198133891T Offline
    t5198133891T Offline
    Iev Kh
    wrote on last edited by
    Недавно здесь в группе писал мужчина, что 2 раза выезжал во время порталов. И получил екпор. Ему вроде по работе надо было. И он писал в ирсс о том, что едет
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ellen
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, а в п'ятницю прийом для всіх категорій громадян чи тільки льготні? (Оттава) Чи є сенс на п'ятницю ловити слот..
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ира
    wrote on last edited by
    Я не просто работник, точно нет никакого бизнеса,
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    😄🥹😃☹️🙃😀😍 Стратегії отримання PR у Британській Колумбії в 2025 році ОГАНІЗАТОР: Телеграм чат для новоприбулих українців у Канаді T.ME/PRCUAET ДАТА: 30 березня 2025р. 17:00 (BC) 18:00 (AB) 20:00 (ON) СПІКЕР: Ліцензований канадський імміграційний консультант Святослав Лашкевич (RCIC-IRB) [email protected] Долучайтеся до вебінару, де ви дізнаєтесь: 🔹 Пріоритетні напрямки для отримання постійного резидентства у 2025 році. 🔹 Як покращити свої шанси: корисні поради та стратегічні кроки. 🔹 Які професії обрати, щоб підвищити свої шанси на успіх. Святослав Лашкевич — досвідчений міграційний консультант, який допоміг багатьом реалізувати свої мрії про життя в Канаді. 📌 Реєстрація за посиланням: forms.gle/d3ZHEeoG14FxGe2B8 Ваш успіх починається з правильного плану!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana Osoblyvets
    wrote on last edited by
    Якщо наприклад людина self-employed і у неї податки, що вона винна податковій, більше ніж 3000 , то CRA зобовʼязує сплачувати ці податки частковими виплатами. Якщо, ви не винні податки, то бухгалтер, що робив вам звіт допустився помилки у вашому звіті
    1 Reply Last reply
    0
  • t355691766T Offline
    t355691766T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка на яку електронну почту в Оттаві ви відправляли заяву щоб паспорт відправили DHL? [email protected] ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5198133891T Offline
    t5198133891T Offline
    Iev Kh
    wrote on last edited by
    Суд обязывает дать быстро решение. Например через день людям приходило final desion, после решения суда.
    1 Reply Last reply
    0
  • t514337091T Offline
    t514337091T Offline
    Tatiana
    wrote on last edited by
    Спасибо, так не хочется на перелет деньги тратить,может еще повезет с Эдмонтоном😔
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Ось цікаво, а є такі, хто ходив до суду у звʼязку з порушенням строків? Може є у групі такі? І що отримуєш, якщо це довів і з тобою погодилися? Що? Вони дадуть тобі екопр « задним числом »? Або , як завжди, скажуть сорі, не хвилюйтеся, ми їх пожуримо
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags