PR CUAET
-
Доброго дня. До кого можна звернутися по питанням медицини?
-
User Рената has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Да я уже прям не могу дождаться результатов, честно говоря Вам уже пришли результаты?
-
ця історія все одно не закінчується. Сьогодні вони зареджектили фото чоловіка, при чому на подачі воно було їм ок. Я читаю, що після цього можна місяцями чекати карту. Хоспаде, коли я вже зможу при них забути
-
Де підписати?
-
Так для себе вирішив що менше 8 не буду робити рухів. Через рік вийду на такий рівень
-
Зрозумiло, дякую
-
І я доєднаюся
-
Записывайте, нам тоже из 4х человек прислали форму только на ребёнка, остальным засчитали старые.
-
Шикарно, купити тобто за 10 тис доларів фд. 😂
-
Якщо ви робите через wealth simple, там є поле де ви можете обрати ваш варіант доходу наприклад Т4, або ви можете написати other income та обрати цю форму для заповнення, це невеличка форма: тип доходу, опис діяльності, сума.
-
з радістю доєднаюся, якщо напишете, де вона
-
Dodge Journey, 2014 року. Нова зимова резина. 6000$Active status‼️‼️‼️Calgary.
-
С января по декабрь
-
Відчайдушний крик про допомогу 🤪🤪 Хтось розбирається в шкільній системі Квебеку? Дуже треба консультація. Донька, 17 років (в грудні 2024) вчиться в велком класі, школа попередила нас на початку навчального року що наступний учбовий рік їй треба йти в школу для дорослих, бо вік. Ми знайшли школу в якій діти з 17 до 21, але там нам сказали що переводитися треба з січня 2025, щоб вона встигла за півтора роки набрати потрібні кредити в регуляр класі, і отримати диплом. Наша школа відмовила нам в переводі, бо (з їх слів) ніхто не переводиться в середині навчального року. Зараз, буквально сьогодні, повідомили, що донька в наступному році має право (і майже зобовʼязана) продовжити навчання в цій школі, в 4 класі (не велком, а звичайний) Але, радник з школи для дорослих попередила мене, що так як ми темпорарі резидент, то право на безкоштовну освіту дитина має тільки до 18 років, далі платно, 1 семестр 7000 сад В мене кипить мозок і я нічого не розумію. Допоможіть прояснити ситуацію, і вибачте за купу хаотичного тексту, бо на емоціях
-
Добрый день. При подаче декларации мы указываем доход с января по декабрь 2024? Или январь, фев,март 2025 тоже?
-
А для тех, кто работает удаленно, то вместо формы Т4, подходит ли форма "other foreign income& foreign tax credits"?
-
Доброго ранку! Чи має хтось контакти, де можна зробити оцінку майна в Україні на момент вʼїзду до Канади( 2023)? Дякую!
-
Подались 6 января, все еще ждем…
-
Підкажіть, будь ласка, як вказати при замовленні нового WP, що потрібна позначка CUAET для медстраховки. І що краще - новий чи продовжити старий WP. Дякую! 😊
12 Jan 2024, 17:45
466170/470774
less than a minute ago