PR CUAET
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/about-your-tax-return/tax-return/completing-a-tax-return/personal-address-information/marital-status.html
-
семейное право и ircc могут иметь разные определения. у ircc есть четкие определения common law и dependent child. также, как налоговое право и ircc, например, в рамках, кого считать резидентом канады
-
Я б вам рекомендував скористатися послугами імігр консультантами або адвокатами щоб не зробити помилок які негативно вплинуть на вашу іміграцію до Канади.
-
Йди в ліс погуляти
-
@prcuaet_bot за дизинформацию Alina
-
Друзі, завершуємо суперечки ❗️
-
Такі теми будь-ласка у флуд.
-
Привіт всім таке питання . У тах клінік нарахували що повернуть там таку і таку цифру а прийшло на 800$ менше . Хтось стикався з таким? Дякую
-
Пофіг. Не пишіть мені більше.
-
это один из 6ти международных языков ООН на равне с английским
-
Ні. Мені вище радили наймати адвокатів. Мені це не потрібно. Не пишіть мені кацапською мовою.
-
Усім привіт! Підкажіть, будь ласка, чи хтось може здійснити офіційний переклад медичної довідки з польської на англійську мову?
-
Окей. Успіхів тоді тій сім'ї іммігрувати у Канаду.
-
это как-то повышает градус вашей экспертности? или это меняет как-то определения ircc, кого считать common law и dependent child? или это делает налоговое право тождественным иммиграционному праву?
-
Alina [6833946266] попереджений (2 з 3). Причина: перхід на особистості
-
User Alina has 2/3 warnings; be careful! Reason: перхід на особистості
-
/Warn перхід на особистості
-
Якщо буде такий ж самий темп, то вже трошки чекати залишилося
-
Дякую. Чекаємо, у нас 23 квітня
-
Так