PR CUAET
-
По сути те же детали, что и на визу подавали
-
А вчився/працював в Україні чи за кордоном? У нас дуже схожа ситуація. Не знаю де ці докази доставати потім😩таке відчуття що москаль там сидить і це реквестить🤬
-
Скан всіх сторінок оригіналу + переклад і форма
-
Каких таких слов что за бред, человек спросил какой стаж ему писать или нет?
-
Нам ще запит не прийшов, ще навіть запиту на біометрію не було, але думаю треба готуватися до такого сценарію і до запиту 😞
-
Розумію логіку, дякую. В мене були ті ж сумніви. Я вибрала той варіант для себе, який я буду взмозі краще обґрунтувати, якщо це виявиться неправильним і офіцер повернеться з запитанням. І на фед. етапі вкажу ту саму кількість років з деталями, to be consistent. Це моя логіка на сьогодні. Побачимо, як буде)
-
Ви просто прискіпуєтесь до слів! там так і говорилось
-
Спасибо что написали. Я иду по H&C и такой же запроси пришел.
-
Це запитання по цьому коментарю
-
Требования к программе или комбинированный стаж или только Канадский но по вашему нок
-
А треба давати оригінал військового квитка чи достатньо буде перекладу?
-
Все верно, нужно объяснять по какой именно причине не служил. По возможности ссылаться на законы и нормативные акты в подтверждение своих слов.
-
Ми йдемо по новій програмі для родичів, також документа немає в чек-листі, просто вказували що не служив. Але практика показує, що останнім часом запити почали приходити дуже часто і якщо раніше вистачало лише пояснення, то сьогодні уже вимагають документи 😔
-
А яка різниця?) по аос може бути як за кордоном, так і в Канаді. Там малось на увазі "Для вимог по аос"
-
Пані Анно, а ви по гуманітарній програмі подавались чи по економічній міграції?
-
В том то и дело,что с их позиции -не предоставил официальный документ-врешь ,что не служил
-
Треба довіреність на людину в Китаї
-
А що ж там за помилка може бути в аплікаціі, що одним дають, як просять, а іншим ні? @lookslikemos
-
Не по аос а по вашей профессии вы ведь могли работать и за пределами Канады
-
Давайте попросимо пана Остапа це прокоментувати і як бути в такій ситуації @OstapBosak
12 Jan 2024, 17:45
46623/474652
4 days ago