PR CUAET
-
Добрий день, прийшов лист інструкція щодо проходження біометріі, у вкладенні якихось два файли, в мене не відкрилися, написано що потрібно заповнити ці форми. Хто знає щось про це, чи потрібно заповнити якісь форми при здачі біо?
-
уже ниже мы разобрали примеры,когда были отказы, там скорее всего была ошибка офицеров но этого никто не знает
-
Чи правильно я розумію що це і є фінальне підтвердження яке після підгружається при подачі?
-
Я би так не казав однозначно. Ми продовжували і на момент розгляду ми поїхали до Мексики. Фактично нам його апрувнули, коли ми були ще у Мексиці і коли поверталися він нам ще навіть не прийшов поштою. Заїхали по старому ВП.
-
Living common-law means that you are living in a conjugal relationship with a person who is not your married spouse and at least one of the following conditions applies: • This person has been living with you in a conjugal relationship for at least 12 continuous months • This person is the parent of your child by birth or adoption • This person has custody and control of your child (or had custody and control immediately before the child turned 19 years of age) and your child is wholly dependent on this person for support
-
Отримала таке
-
Так, це я впіймала удачу за хвоста. В 10:16 ранку ( я живу в ВС), я побачила повідомлення тут, через 4хв почала авторизування на e-consul, 10:23 я вже забронювала слот. Дайте знати, як у вас це пройде. Бажаю удачі!
-
Дякую
-
Щойно отримала листи з ворк пермітами. А ви перевіряли, чи можливо вони у вас щось запрошували?
-
так більше нічого і не має бути
-
Так лист запрошення роздрукувала, я питаю про інше
-
Це я отримала після того як Апостиль обробив мої документи та надіслав до WES
-
Для податкової - так, для ірсс - ні. Це різні організації з різними умовами.
-
Треба їх відкрити і роздрукувати. З цією інструкцією треба здавати біометрію
-
А якщо отримала новий ворк перміт, то його потрібно додати до заявки? (АОР ще не приходив)
-
Ні тільки прийшов corespondence letter що біометрію зарахували і все Ось так у кабінеті досі
-
так покажіть хоча б, я ж не знаю, що вам прийшло)
-
Вона робила медогляд в 2022 по CUAET, але ми загубили його. Клиника каже що в них це тільки рік, де можливо знайти зроблений медогляд?
-
на сайті консульства розписано
-
Ні, вони ж Вам його і видали
12 Jan 2024, 17:45
466539/471249
4 minutes ago