PR CUAET
-
26 березня їду з Торонто до Оттави , маю місця в машині якщо комусь цікаво
-
☺️😉😌😌☺️😉☺️
-
🔠🅰️🔠➖🔠🔠🔠🔠🔠🔠
-
Щоб скачати витяг для дитини, треба виконати наступні дії. Спершу спробуйте актуалізувати дані в додатку Дія, щоб вони з'явилися. Спершу в ДІЯ через ноутбук треба зробити "Актуалізація даних у Реєстрі територіальної громади". Через добу (один робочий день в Україні) Ваші дані внесуть в реєстр територіальної громади і можна буде сформувати "Витяг про місце проживання".
-
Тому що він міг бути заброньований раніше ,коли міняли дати і заброньовували слоти наперед ,Торонто вибиває але дуже рідко ,вчора був Едмонтон десь пів 8 .поки показує оттаву
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤
-
Дякую за відповіді
-
♾️♾️♾️♾️♾️
-
Не переживайте, все можна зробити) Напишіть мені в приват !
-
Спасибо, Елена!
-
Коли ви подавалися, скажіть, будь ласка
-
Так, я подаюсь на два Спочатку про дитину питала, тепер про себе😅
-
Я просто почему про 90 дней спросила. Там система требует внести даты старого Ворк пермита. И автоматически будет отсчитывать 90 от конца Ворк пермита, а не от отказа на заявку. Я просто не понимаю как ее заставить учесть дату решения а не предыдущий документ…
-
Вам сам папір не потрібен, так як медогляд є в них в базі даних, в більшості випадків, його Вам зарахують, якщо потрібно буде пройти ще раз, то про Вам дадуть знати листом.
-
ждать. за вами статус сохраняется пока вы ждете аж до решения, даже если оно придет через 1.5 года
-
Ви просто про дитячий питали.
-
Оттава, може я не правильно виразилась, але місце реєстрації в Україні? Це вже для мене, старше 16 років
-
5 мая Есть письмо от ircc что могу работать до 6 июля. Полагаю, что успеют прислать новый.
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠 🔠🔠🔠🔠🔠 Друзі, якщо Ви думаєте про зміну кар'єри та хочете працювати онлайн, є вакансії у Tравел агентстві (www.Gloriatravel.ca). Ви маєте можливість пройти місячну школу, отримати сертифікат і почати повноцінно працювати онлайн в агентстві Gloria Travel. Лінк на реєстрацію: docs.google.com/forms/d/11bnIEnMgw1tnGAoMABsVR6KuZC4qugmGuGyio21fLOw/ #gloriatravel. #реклама
-
Там немає ніде прописки. Ви в яке консульство подаєтесь?
12 Jan 2024, 17:45
466606/468943
3 minutes ago