PR CUAET
-
Не, я просто сказала что хочу знать на каком этапе рассмотрения моя аппликация
-
12 месяцев обязательное условие. а наличие ребенка вообще не есть требование. налоговая служба и иммиграционная служба это абсолютно разные организации
-
Как это относится к AOS?))
-
Я думаю вам краще написати на електронну пошту консульства куди ви їдете або подзвонити і спитати
-
Люди може хтось їде з Вінніпегу до Єдмонтона і є 2 місця в машині ?🤔😊
-
Спробуйте ще сюди international@clpna.com
-
По звичайному - на загальних умовах.
-
При выезде из Канады назад впустят ( при наличии valid visa)?
-
Підкажіть хто як відправляв оновлений ворк перміт в CRA?
-
Так, дякую Завтра так і зроблю
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, как долго ждали Визитер Рекордс? Мы подались 09.01 и до сих пор тишина. Заранее благодарю за ответ.
-
требуется перевод с русского на русский
-
И статус императивен при поданной заявке на ПР. Верно?
-
да. но при выезде статус сгорает, если нет вп
-
доброго дня, щось дізнались про Довідку? ми чекаємо для сина з початку лютого
-
Мамі сьогодні прийшов портал-2 , не знаю чи то правильно так називати запит на підгрузку фото для п р картки та адреси. Подача була 16 листопада 2023 , АОР - 25 січня,елиджибилиті - 28 серпня з запитом на фінанси , портал -1 7 березня ,портал -2 20 березня .
-
Є ще хтось, кому не відображається Т4 на сайті CRA. Роботодавець каже, що все надіслав вчасно. Свою копію Т4 я маю. Цікавить, чи є ще в кого не підтягує Т4 на CRA сайті?
-
Не потрібно відправляти, бо вони вам їх і видали
-
надо статус иметь в день подачи и в день eligibility решения, если вы про укр воссоединение
-
В мене теж не відображається, але я маю на руках вже її. У мене питання навіщо нам щоб вона відображалась? Я без неї подала. Поясніть будь ласка
12 Jan 2024, 17:45
466647/468943
3 minutes ago