PR CUAET
-
требуется перевод с русского на русский
-
И статус императивен при поданной заявке на ПР. Верно?
-
да. но при выезде статус сгорает, если нет вп
-
доброго дня, щось дізнались про Довідку? ми чекаємо для сина з початку лютого
-
Мамі сьогодні прийшов портал-2 , не знаю чи то правильно так називати запит на підгрузку фото для п р картки та адреси. Подача була 16 листопада 2023 , АОР - 25 січня,елиджибилиті - 28 серпня з запитом на фінанси , портал -1 7 березня ,портал -2 20 березня .
-
Є ще хтось, кому не відображається Т4 на сайті CRA. Роботодавець каже, що все надіслав вчасно. Свою копію Т4 я маю. Цікавить, чи є ще в кого не підтягує Т4 на CRA сайті?
-
Не потрібно відправляти, бо вони вам їх і видали
-
надо статус иметь в день подачи и в день eligibility решения, если вы про укр воссоединение
-
В мене теж не відображається, але я маю на руках вже її. У мене питання навіщо нам щоб вона відображалась? Я без неї подала. Поясніть будь ласка
-
Подскажите,за 10 последних лет надо брать справки о несудимости где жил больше полгода или с 18 лет и до сих пор
-
Привіт, підкажіть будь ласка є якийсь графік по яку надсилають дипломатичну пошту в консульство Оттави?
-
Так , знайшли на найближчому відділенні Canada Post (ще б трохи і назад його вислали , бо був на відділенні занадто довго) хоча всі попередні працівники його не бачили , і ніхто нічим допомогти не міг 🤷♀️
-
Надо иметь valid WP при любых раскладах. Верно?
-
на визу можно подать с любым паспортом
-
Це так небезпечно, без хелс карти..Не дай Бог попасти в лікарню. Ціни зашкальні.Чи ви пробували робити хелс карти?якщо ви працюєте офіційно, попросити лист з роботи і настоювати в Сервіс Онтаріо що вам належить хелс карта.Я вчора так зробила.
-
о боже, які тупі. але добре, що хоч так
-
😀😀😀🇺🇦😀🟣😀 на тему СПОНСОРСТВО. ✨Дата та час: 23 березня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO ✅Організатор вебінару: Телеграм-чат для новоприбулих українців у Канаді http://t.me/prcuaet ✅Спікер: ліцензований міграційний консультант Богдана Степаненко-Липовик License: # R707276 Email: INFO@MLIS.CA 💡Опис вебінару: Розглянемо важливі аспекти, пов’язані з отриманням посвідки на проживання в Канаді через спонсорство, а також детально ознайомимося з типами спонсорських імміграційних програм: - Спонсорство чоловіка/дружини/цивільного партнера; - Спонсорство дітей; - Спонсорство батьків; - Спонсорство для одиноких людей з постійним імміграційним статусом в Канаді; - Спонсорство осиротілих родичів. ❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/UMwnNP3hV3ZRwBjP8 #спонсорство #sponsorship
-
Казали до кінця березня повинна бути
-
🌐🌐🌐🌐🌐🌐🌐🌐🌐🌐 🌐🌐🌐🌐🌐🌐🌐🌐🌐
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, чи з візітор рекорд на дитину я можу подати її на візу на новий паспорт (по якому відкрили саме візітор рекорд) з середини Канади, чи так не можливо? Можливо у когось така сама ситуація була, вам відкривали візу чи ні?
12 Jan 2024, 17:45
466658/469896
about a minute ago